Turkcell Superbox taahhüt süresi dolmadan cezasız iptal etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar altyapım yok diye türkcell süperbox kulanıyordum ve altyapım geldi 2 yılık taahüt var 1 yıl doldurduk belki 1 yıl 1 2 aydır kapatırmak istiyorum para vermeden kaptırma sansımız var mıdır ? bağlantı kopma yaşıyorum sürekli zaten düşük hızlar alıyorum şehirin merkezinde oturmama rağmen idare ettim bir şekilde.

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kardeşim müşteri hizmetlerini aramayı deneyebilirsin

TruckersMP Old Admın
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini ara yada internet sitesine bak

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar altyapım yok diye türkcell süperbox kulanıyordum ve altyapım geldi 2 yılık taahüt var 1 yıl doldurduk belki 1 yıl 1 2 aydır kapatırmak istiyorum para vermeden kaptırma sansımız var mıdır ? bağlantı kopma yaşıyorum sürekli zaten düşük hızlar alıyorum şehirin merkezinde oturmama rağmen idare ettim bir şekilde.
2 yıllık bir sözleşme yapmışsın üstlenmissin zaten bu söz dür sözünden dönersen cezanı ödersin
İlk aldığında 15 gün içinde cayma hakkın olur para vermeden kapattirmazlar tahminimce ama gelen altyapı da Turkcell in ise müşteri hizmetleri ile görüş aktarım vs gibi birşeyler yapabilirler
Yada kapattir hemen ödeme
Ama 90 günü geçmesin 89 gün öde
0532 532 0000

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
malesef üniversite yıllarımda bende o hataya düşmüştüm. 2017 yılnıda 380 küsür lira taahüt ödedim. çok saçma birşey

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
evet kapatabilirsiniz ben turkcell superonline de çalışıyordum alt yapın yoksa mecbur tahaüt süresi 10 yıl olsa bile ceza bedeli olmadan kapatabilirsin senden son ayın elektrik su faturasını isticeklerdir bir maile göndereceksin müşteri hizmetlerini arayıp

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cayma ücretleri oluyor genelde firmadan firmaya değişiyor sözleşme gereği bence taahüt ün bitmesini bekle ha ödeyip te iptal ettirebilirsin ücretleri değişmekte ama 300 500 gibi fiyatları çıkar gözünden.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ceza ödersin sözleşme yapmışsın sonuçta

Üye
3 HİZMET YILI
Türknete geçeceğiniz zaman tahhüt cezanızın belli bi kısmını ya da o kısma kadar olan cezaları türknet ödüyor falan gibi bi muhabbet vardı onlara bakabilirsiniz

returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini arayıp bilgi al bence daha faydalı olur

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
2 yıllık bir sözleşme yapmışsın üstlenmissin zaten bu söz dür sözünden dönersen cezanı ödersin
İlk aldığında 15 gün içinde cayma hakkın olur para vermeden kapattirmazlar tahminimce ama gelen altyapı da Turkcell in ise müşteri hizmetleri ile görüş aktarım vs gibi birşeyler yapabilirler
Yada kapattir hemen ödeme
Ama 90 günü geçmesin 89 gün öde
0532 532 0000
katılıyorum reis sana

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
2mbps hız sınırının altında kaldığını kanıtlayabilirsen cezasız kapatbilirsin 2mbps superboxın garantisi diye biliyorum onun dışında daha ayrıntılı bilgi için arkadaşların da dediği gibi müşreti hizmetlerini arayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben de yeni taşındığım yerde superonline altyapısı bulunmadığı için ve senelerdir superonline üyesi olduğum için çareyi turkcellin superboxunda buldum ve hatta onlara altyapımın 2 aya çekileceğini turkcellin kendisinin söylediğini ve aynı firma oldukları için altyapı geldiğinde superonline geçerken superbox taahüdünün tamamen iptal olup herhangi bir ceza ödemeden geçebilecek miyim geçebileceksem superbox almak istiyorum demiştim kendileri telefonda evet dedi ama superboxa 1 hafta dayanamadım vaad edilen hız minimum 3mbps denmişti ama aldığım hız 1mbps bile ulaşmıyordu üstelik rezidansta oturuyorum 20. kattayım baz istasyonu hemen karşımda bir türlü sorunu çözemediler ben de kendimde saklı olan tüketici hakları haklarımla direkt iptalde bulundum 1 hafta dolmadan ama arkadaşlar 5 seneliksuperonline uyesi olmama rağmen yüzsüzlük yapıp cayma fiyatını 1 haftada vaadedilen hıza ulaşamadan iptal ettigim için odemeyecegimi zaten turkcell uyesi oldugumu soylememe ragmen dava açtılar şu an dava görülüyor yani işin kısası bence dava süreci olmadan o taahüt parasını her türlü ödersin zaten ödemezsen de dava yersin

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Zamanında kullanmıştım belki şunu yapabilirsin, Köy taraflarında oturan bir arkadaşın veya aile tarafından birisi varsa, buraya taşındım kullanamıyorum çekmiyor dersin ve iptal etmek zorunda kalırlar tabiki kutuyu oraya gönderip sinyal almaman gerekiyor.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Taahhüt yaptıysan cayma bedeli ödemeden çıkman çok zor. Ancak türknete geçtiğin zaman türknet cayma bedelinin bi kısmını ödüyor diye biliyorum arayıp sorman gerekli.

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
istersen 10 yıllık sözleşme imzala cayma bedeli olmadan iptal ettirebilirsin dostum

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
türknet müşteri hizmetleriytle konuşabilirsin bende türktelekomdan türknete geçerken bir kaç küçük işlemle türknete geçmiştim türknet bu konuda çok yardımcı oluyor cayma bedelinin bir miktarınıda karşılıyor zaten

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam öyle bir şey pek mümkün değil bir firmayla benzer sorun yaşamıştım. Haklı sebeplerim vee kanıtlarım olmasına rağmen bile sonuç alamadım. Tek çözüm herhangi bir firmaya gidip onların karşıladığı taahhütten cayma tutarını almak. En mantıklısı bu.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
daha once boyle birşey gormedım farklı bir operator ıle anlaşırsan belki destek atarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...