Süper Üye
2 yıllık bir sözleşme yapmışsın üstlenmissin zaten bu söz dür sözünden dönersen cezanı ödersinmerhaba arkadaşlar altyapım yok diye türkcell süperbox kulanıyordum ve altyapım geldi 2 yılık taahüt var 1 yıl doldurduk belki 1 yıl 1 2 aydır kapatırmak istiyorum para vermeden kaptırma sansımız var mıdır ? bağlantı kopma yaşıyorum sürekli zaten düşük hızlar alıyorum şehirin merkezinde oturmama rağmen idare ettim bir şekilde.
Ceza ödersin sözleşme yapmışsın sonuçtamerhaba arkadaşlar altyapım yok diye türkcell süperbox kulanıyordum ve altyapım geldi 2 yılık taahüt var 1 yıl doldurduk belki 1 yıl 1 2 aydır kapatırmak istiyorum para vermeden kaptırma sansımız var mıdır ? bağlantı kopma yaşıyorum sürekli zaten düşük hızlar alıyorum şehirin merkezinde oturmama rağmen idare ettim bir şekilde.
katılıyorum reis sana2 yıllık bir sözleşme yapmışsın üstlenmissin zaten bu söz dür sözünden dönersen cezanı ödersin
İlk aldığında 15 gün içinde cayma hakkın olur para vermeden kapattirmazlar tahminimce ama gelen altyapı da Turkcell in ise müşteri hizmetleri ile görüş aktarım vs gibi birşeyler yapabilirler
Yada kapattir hemen ödeme
Ama 90 günü geçmesin 89 gün öde
0532 532 0000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?