Türkiye'de 7.4 şiddetinde deprem oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UFM

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yazıklar olsun bu mühendislerede, devletede.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Allah yardımcıları olsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Artçı Depremler Hayla Devam Etmekte Bitmiyor Kayserideyim Dün Eve Giremedik 5 dakikaya 10 dakikaya bir sallanıyor binalar çok şükür kayseride durum kötü degil ama diger 10 ilimiz maalesef ki .

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun herkese umarım ölü sayılarımız artmaz :(

giphy.gif

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gerçekten inanılmaz bir durum, umarım en yakın zamanda yardım ulaşır. Allah ailelere sabır versin. Olabildiğince destek olmaya çalışacağım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar teyzem Kahramanmaraş / onikişubat ilçesinde yaşıyorlar 3 gündür ulaşmaya çalışıyoruz ulaşamıyoruz adresini bugün öğrendim Özel sular vatan hastanesi Hayrullah Mahallesi 33004 edindiğim adres bu burasıyle ilgil bilgisi olan ne durumdadır ne yapılıyor afad oradamı her hangi çalışma varmı illaki bilen birileri çıkar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese çok geçmiş olsun Allah herkesin yardımcısı olsun . Lütfen bilen kişiler yazsın sadece

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum suanda bırcok yere afad ekıbı veya yardım ekıplerı yetısemıyor 10 ilde cok yıkım var dırek twitter dan gonderırsen adresi yardımcı olmaya calısırlar dostum

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum suanda bırcok yere afad ekıbı veya yardım ekıplerı yetısemıyor 10 ilde cok yıkım var dırek twitter dan gonderırsen adresi yardımcı olmaya calısırlar dostum
valla şimdi twit hesabı açtım oradanda paylaştım artık nereden yardım gelirse

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
valla şimdi twit hesabı açtım oradanda paylaştım artık nereden yardım gelirse
en ıyısını yaptın dostum twitter suankı en ıyı yardımlasılabılecek yerlerden biri birde cok ızlenen yayıncılara dıscord dan ulastırmaya calıs retweet lesınler

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Elraenn, Kendine Müzisyen, Jaho gibi yayıncıalrı etiketle, seslerini duyuruyorlar herkesin. @karakus334

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Elraenn, Kendine Müzisyen, Jaho gibi yayıncıalrı etiketle, seslerini duyuruyorlar herkesin. @karakus334
hocam twitte paylaştım çok fazla etiketleme yapamadım twitter snır koydu bana sadece hype çağrıyı etiketleyebildim
ünlü twittercilari etiketle YouTuber yayıncı falan fark etmez kral inşallah yakinda güzel haberlerini alırsınız Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
şuan onla uğraşıyorum inşallah güzel haber alırız yardımcı olunur

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Öncelikle umarım iyi bir haber alırsın, kurtulmuşlardır. Şuan en çok Maraş' a yükleniyorlar ana yıkım noktası olmasından ötürü yakın zamanda kurtulduklarını haberlerini alırsın inşAllah kardeşim.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Ancak böyle paylaşım sayısı okadar fazla ki ben çok azının bir sonuca ulaştığını düşünüyorum. Genel olarak yetersiz afad sayısı olduğu için malesef ki yardım çoğu bölgeye henüz ulaşmış değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...