hocam herkeze geçmiş olsun durum çok kötü hala kurtarılmayı bekleyen insanlar varAntep'de 7.8 büyüklüğünde deprem yaşandı.
Herkese çok geçmiş olsun, çok büyük kayıplar oldu devlet yetersiz kaldı inşallah bugünleri de hep beraber atlatacağız.Antep'de 7.8 büyüklüğünde deprem yaşandı.
valla şimdi twit hesabı açtım oradanda paylaştım artık nereden yardım gelirseDostum suanda bırcok yere afad ekıbı veya yardım ekıplerı yetısemıyor 10 ilde cok yıkım var dırek twitter dan gonderırsen adresi yardımcı olmaya calısırlar dostum
en ıyısını yaptın dostum twitter suankı en ıyı yardımlasılabılecek yerlerden biri birde cok ızlenen yayıncılara dıscord dan ulastırmaya calıs retweet lesınlervalla şimdi twit hesabı açtım oradanda paylaştım artık nereden yardım gelirse
ünlü twittercilari etiketle YouTuber yayıncı falan fark etmez kral inşallah yakinda güzel haberlerini alırsınız Allah herkesin yar ve yardımcısı olsunvalla şimdi twit hesabı açtım oradanda paylaştım artık nereden yardım gelirse
hocam twitte paylaştım çok fazla etiketleme yapamadım twitter snır koydu bana sadece hype çağrıyı etiketleyebildimElraenn, Kendine Müzisyen, Jaho gibi yayıncıalrı etiketle, seslerini duyuruyorlar herkesin. @karakus334
şuan onla uğraşıyorum inşallah güzel haber alırız yardımcı olunurünlü twittercilari etiketle YouTuber yayıncı falan fark etmez kral inşallah yakinda güzel haberlerini alırsınız Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun