- Konuyu başlatan
Dınsıpiy
Ultra Üye
Abi sen bari yapma gözünü seveyim dolar 9'a çıktı 8'e düştü 7'ye düştü bi daha düşmedi bunu marifetmiş gibi yutturmaya çalışıyorlarhep belimizi büken bu vergiler dostum
Abi sen bari yapma gözünü seveyim dolar 9'a çıktı 8'e düştü 7'ye düştü bi daha düşmedi bunu marifetmiş gibi yutturmaya çalışıyorlarhep belimizi büken bu vergiler dostum
Abi sen bari yapma gözünü seveyim dolar 9'a çıktı 8'e düştü 7'ye düştü bi daha düşmedi bunu marifetmiş gibi yutturmaya çalışıyorlar![]()
biriktir biriktir bitmez dostum araba piyasası malumaga öyle bir hale geldik ki araba için para biriktirirken fiyatları daha da artıyor biriktirmeye doyamadım![]()
Dolar düşmüyor zaten hocam onu nerden çıkardınızher şeye zam geliyo dolar düşüyo fiyat düşmüyo
some fırsatçı problems
Hocam yaşlarımız aynı o paraya bırak sıfırı 2.el düzgün bulabilirsen şanslısınharbiden çok sıkıntı benden büyükler vardır 18 yaşını doldurmama 4 ay kaldı 4 ay sonra ehliyet alıcam birikmiş 100k param var 15 yaşından beri çalışıyorum ailem de destek oldu araba almak istiyorum ama düzgün araba bulamıyorum sıfır
25-28 yıl önceki Tofaş'ları kullanıyoruz kendimiz üretmediğimiz sürece bu durum değişmeyecek bak kanka örnek:Bizim burada tofaş kaç paradan başlıyor ve insanlarda bunu seve seve alıyor anlamıyorum adamlar 2.el arabalara bizimkilere bak ne kadar yükseğe satsam diye bakıyor
Hayır hocam bu araç ucuz falan olmayacak yine zengin kesim binecek inan bana
Nasıl %51 parçaları yabancı ülkelerde üretilen bir araba yerli ve milli olabilir
Yok efendim motor Alman kaput İtalyan tekerlek Türk malı biz buna milli diyelim millet yutar kafasındalar
Bu ülke bir tane araba fabrikasıyla düzelmeyecktir hocam, bunu ikimizde çok iyi biliyoruzYüzde şu kadarı Yerliymiş bu kadarı yabancıymış , şahsen hiç umurumda değil hocam , piyasaları düzeltecek onca işsiz insana iş aş kapısı açılacaksa yapılsın.
Zaten ülke neden bu duruma geldi , üretim zayıflığımızdan , Çıkartsınlar togg mok zok hiç fark etmez yani
Şunu da söylemekte fayda var Amacına uygun fiyatla piyasaya sürsünler , vestelin telefonlarındaki gibi içinde kaç nesil eski işlemciyi koyup 2-3 gb ram koyup fiyatını da gidip 3-4 bin lira yapmasınlar. Aksi takdirde rekabet olmaz rekabet olmayınca da biz kullanıcılar olarak hiç işimize yaramaz isterse altın kaplama yapsın fiyatı uçuk yada ulaşılamaz olsun bizlere gelmez.
Bu ülke bir tane araba fabrikasıyla düzelmeyecktir hocam, bunu ikimizde çok iyi biliyoruz
esnafın vergisini arttırarak ülkenin en zengin X holdinginin milyarlık vergi borcunu silerek ülkeyi kalkındıramayız
![]()
Sadece 60 aylık asgeri ücret ile hemen gidip alıyımötv ler düştü orta sekment alınabilir aslında