Süper Üye
Hocam elini kolunu sallayan üni'ye giriyor artık. Eğitim sistemi diye bir şey kalmadı. Robot yetiştiriyoruz aralardan zeki olanlar sıyrılıp farklı şeyler yapıp gidiyor zaten.
Çok zorTürkiyedeki Eğitim Sistemi nasıl sizce ? evet arkadaşlar neler yapsak daha iyi olur ve geleceğimiz daha parlak olur?
çoğu kişi üniye ortamdan dolayı gidiyor o ara mezun oluyorlar bide dayı lazımbu puan yükseltme ve fazla üni leri kapama fikrine varım çünkü çok fazla üni mezunu var ve işsizler yani bana öyle geliyor
Yurtdışına cikabilem kurtarıyor kendini.Hocam elini kolunu sallayan üni'ye giriyor artık. Eğitim sistemi diye bir şey kalmadı. Robot yetiştiriyoruz aralardan zeki olanlar sıyrılıp farklı şeyler yapıp gidiyor zaten.
mümkün değil o dediğin getirdiği büyük sorunlardan sonra açılacağını hiç sanmıyorumbence askeri liselerinde geri açılması lazım
kardeşim sonuna kadar haklısın umarım düzelir bu sistemSebebi belli baraj kalktı, parası olanda olmayan da dağ başında veya apartman arasında olan (Beykent Üni, Esenyurt Üni, Nişantaşı Üni vs) okuyup mezun oluyorlar. Çoğu özel işletmede lise mezunu bir üniversiteli yeni mezundan 2 veya 3 kat daha fazla maaş alabiliyorken üniversite mezunu kişiler maalesef asgari ücret veya biraz üstünü almaya mahkum ediliyor.