Ben geçen gün Tekirdağ merkezde duraklarda birkaç tane arapça reklam gördüm cok kötü oldum aglayasım geldi sinirden yavaş yavaş benlimizi kaybediyoruz ve her geçen gün artıyorlar ülkeyi arap ülkesi yapmak isteyen kişiler amacına ulaşıyor ve siyası açıdan bir kaç oy fazla almak için ellerinden geleni ardına koymucaklar olan bizlere olucak ne yazıkki
Ben geçen gün Tekirdağ merkezde duraklarda birkaç tane arapça ****** gördüm cok kötü oldum aglayasım geldi sinirden yavaş yavaş benlimizi kaybediyoruz ve her geçen gün artıyorlar ülkeyi arap ülkesi yapmak isteyen kişiler amacına ulaşıyor ve siyası açıdan bir kaç oy fazla almak için ellerinden geleni ardına koymucaklar olan bizlere olucak ne yazıkki
Aynen öyle. Yeni neslin onlara oy vermeyeceklerini bildikleri için 3-5 oy toplamak için ülkeyi araplaştırıyorlar. Umarım yarın bir gün çoluk çocuklarına bu araplar, suriyeliler, afganlar tarafından bir zarar gelir de akılları başına gelir diyeceğim ama gelmez bunların aklı başına falan.
Türkiye'deki Suriyeliler hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an olmasa bile gelecekte ülkemizde büyük sorunlar çıkacağını düşünüyorum kendi açımdan. Bu sadece benim düşüncemdir.
Kendilerini bizden üstün görmeye başlamadıkları sürece biz misafir olarak kabul edebiliriz ne zaman haklarını istemeye başladıkları zaman işte büyük sıkıntı o zaman başlıcak kimse farkında değil ama onlarsız da bazı şeyler sıkıntıya girecek artık millet alıştı ucuza işçi çalıştırmaya bakalım sonu ne olacak