TurkNet deneyimlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
MERHABA

Kısaca bu konuda TurkNeti anlatacağım kısa ve öz tutmaya çalışacağım + yönleri ne - yönleri ne (şehirden şehire binadan binaya göre değişiklik gösterebilir)
EĞER YENİ ABONE OLACAK İSENİZ
HBN11VV47RMY
BU KODU KULLANIR İSENİZ BENİM VE SİZİN 6 AY BOYUNCA PAKETİNİZE İNDİRİM OLARAK YANSIYACAKTIR ÖRNEĞİN BEN 139.90 ÖDÜYORUM NORMALDE ANCAK BEN 3 KİŞİ DAVET ETTİĞİM İÇİN ARTIK 6 AY BOYUNCA BU ŞEKİLDE BİR FİYAT ÖDÜYORUM

Ekli dosyayı görüntüle 90849

Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum türkneti ve size deneyimlerimi kısaca anlatayım öncelikle bahsetmeliyim ki Türkiye şartları altında kullanabileceğiniz en iyi (fiber altyapısı yok ise) İSSlerden birisidir türknet neden mi?
  1. İnternet Hızlarının gayet güzel olması​
  2. Türkiye şartları altında FP (fiyat performans) olması​
  3. Her hangi bir sorun yaşadığınız zaman bilet açarak çok kısa sürelerde soruna yardımcı oluyorlar​
  4. Arkadaşını davet et kısmını kullanarak interneti neredeyse bedavaya kullanabilmemiz​
Ee güzel şeyleri övdük peki bunun kötü tarafı ne?
  1. Bazı şehirlerde FP (fiyat performans) değil
  2. kopma bağlantıları
  3. fiber altyapısı var ise diğer İSSlerin daha güzel Fiyatlara daha hızlı internet sunması
Öncelikle ben 8 aydır kullanıyorum ve son 3 aydır internetim düzenli olarak bazen günde 10 11 defa bazen 1 defa kesiliyor ama hiç kesilmediği zamanlarda oluyor bunu desteğe ilettiğim zaman türktelekom ekiplerini gönderiyorlar bir sorun var mı diye kontrol ediyorlar ancak bir sorun bulamıyorlar ankastre kutusunda bir sorun olabileceğini söylüyorlar ancak orada da bir sorun çıkmıyor modemlik sorun değil kabloluk sorun değil bunu hiç bir şekidle çözüme ulaştıramadık ancak son 1 2 haftadır neredeyse hiç kesilmedi ve bu durumdan memnunum destek ekipleri de ellerinden geleni yaptığını düşünüyorum her neyse öncelikle valorant tarzı oyunlarda çok düşük pingler aldığımı söylemek isterim
Apex Legends 45 50
League Of Legends TR 5
League Of Legends West 35 - 40
Valorant 11
Counter Strike GO 40 50
Pingler bu şekilde peki ya download?
Steam Minimum 9.0 Max 13.5 görüyorum ki bu muazzam rakamlar
Torrent Minimum 7.5 maks 10.6 Görüyorum
Kısacası sizin altyapınızın verdiği maksimum değer neyse onu veriyor benim paketim 75 MBSlik bir paket ancak asla 75 vermiyor her zaman daha üstünü veriyor neden çünkü senin altyapın ne veriyorsa o haliyle bu mükemmel bir şey ancak türknetin KENDİ altyapısı yok ise ama fiber altyapısı varsa o binada (değişmediyse) türknetin 249,90 gibi bir fiyata 100 mbs veriyorken SUPERONLİNE 150 tl gibi komik rakamlara verebiliyor haliyle böyle olunca türknet mantıksız geliyor ancak bir arkadaşımın altyapısı sözde maks VODAFONE, TÜRKTELEKOM, SUPERONLİNEIN söylediğine göre maks 16 mbs destekliyor ama şuan türknet ile hem çok daha ucuza hem de 50 mbs ile dizi film izliyor oyun oynuyor oyun indiriyor bu konuda türknet en iyi ve tek seçim oluyor kısacası altyapınız yoksa alın ama fiber altyapınız yoksa almayın daha pahalıya denk gelir kendi altyapısı var ise türknetin 1000 mbs olan paketten bahsediyorum bunu kullanın kesinlike
Bene ilk başta Türknet kullandım 75 destekliyordu hattım hiç 75 alamadım 45-50 o da yeterliydi sonrasında pahalı olmaya başladı kapattırdım ve gıbırnete geçtim gıbırnette aynı hızı veriyor tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Alıcak arkadaşlara bilgim bir gün iptal etmeye kalkarsanız baya bir süre bekletiyorlar bana arkadaşıma abime böyle oldu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bilgilendirme için teşekkürler elinize sağlık benin için baya bilgilendiriçi oldu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
2 yıldır türknet kullanıyorum ama binamda kablonetin fiberi var 250 tl artık çok geliyor aynı fiyata 100mbps geçebilirim eskiden f/p dı şimdi değil ne yazıkki :/

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben hiç memnun değildim değiştirdim

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hizmetinden ve MİM desteğinden çok memnundum. Ama fiyat politikaları ve saçmalıkları yüzünden artık tercihim değil

Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bazen kanser etse de yine de güzel 2 yıldır kullanıyorum hakkını yememek lazım

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
türk net oturduğun yere göre değişen internet hızı veriyor eski oturduğum yerde hiç memnun değildim ama şuan gayet memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam elinize kolunuza sağlık güzel yazmışsınız çok sağ olun

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Türknet alt yapısı olmadığı için türknet geçmiyorum ya türk telekom daha mantıklı geliyor şuan için ama alt yapısı gelirse 1000mbs kesin geçeceğim.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
merhaba bende türk net kullanıcısıyım ve gayet memnunum 200 tl gibi bi ücret ödüyoruz ve gayet hızlı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
linkten bakabilirsiniz speed test sonuclarıma

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Türknetin üstüne tanımam ya türknete geçene kadar rezil kepağze bi internetim vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...