Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaklaşık 15 yıldır turktelekom kullanıyordum. herkes şikayetçi olmasına rağmen ben hiçbir sorunla karşılaşmadım. Yaklaşık 1 ay önce Turknet'e geçtim. İlk başlarda her eşy güzeldi. Ancak yaklaşık 1 haftadır saçma bir şekilde kesilmeler yaşıyorum. İnternet resmen can çekişiyor. aynı modem aynı kablo aynı altyapı. Gün içerisinde nadiren hızlı kullanabiliyorum. onun dışında sürekli garip bir yavaşlık var siteler açılmıyor resimler yüklenmiyor... Çok hevesle geçmiştim tam bir hayal kırıklığı oldu
Güzel bir konu olmuş. Ben de türknet kullanıcısyım ve arada bir internette kopmalar yaşıyorum. Bunun haricinde altyapı iyi ise tercih edilebilir bir firma.
ara sıra sinirlensemde(müşteri hizmetlerine ulasamadıgım için genellike memnun kaldıgım dolandırıcı olan diger operator internet saglayıcılarına nazaran en kaliteli fp internet saglayıcısı
Ben yıllardır Türk Telekom kullandım berbat bir internet sonra superonline geçtim ordada baktım pahalı askere gittim geldim kablonete geçtim 200 MBt hız alıyorum fiyatında uygun ama turknetin servis yok o kötü
öncellikle meraba türk telekom kullanıyorum ve türknete geçmeyi düşünüyorum şans eseri 1000 mb destekleyen altayapısı olan bir binada oturuyorum ve ban özel fırsatlar sundular sace aylık 300 tlye bundan yaralanabiliyorum sadece türktelekomdaki tahattütümün bitmesini bekliyorum
Güzel açıklama eklemek isterim ki Turknet ten yeni ayrıldım superonline ye geçtim tekrar Turknet e dönücem gerçekten bariz fark belli oluyor küslük olmaz diyelim süperonline pişmanlıktır