Seçkin Üye
konu takip
Dostum bugun bende geçtim 75 TLden 85 mi yoksa bi seferlikmi 10 tl verdinizbence al knk ben cok memnunum bıze altyapı yaptılar +10 tl daha verdık o kadar
hayır hep +10 tl veriyorsun eğer altyapı yoksa adamlar gelıp yapıyorlarDostum bugun bende geçtim 75 TLden 85 mi yoksa bi seferlikmi 10 tl verdiniz
instagram yorumlarına bak saten anlarsın türk telekom iyi 15 20 ping alıyorum loldeTürknete geçmeyi düşünüyorum. Altyapım destekliyormuş. Sizce geçmeli miyim önerir misiniz, kullanıyorsanız Bi sorununuz oldu mu?
turk telekomda kullandım d-smartta turknet'te en kalitelisi ve sorunsuzu turknetTürknete geçmeyi düşünüyorum. Altyapım destekliyormuş. Sizce geçmeli miyim önerir misiniz, kullanıyorsanız Bi sorununuz oldu mu?
kesinlikle geçmelisin pişman olmassın dostumTürknete geçmeyi düşünüyorum. Altyapım destekliyormuş. Sizce geçmeli miyim önerir misiniz, kullanıyorsanız Bi sorununuz oldu mu?
peki superonline altyapısı kullanıyor musun?evet hemde çok ama oturduğun yerdeki altyapı iyiyse 100 mbit kötüyse 30 mbit lerde felan oluyor arkadaşlarımdan biliyorum
peki superonline altyapısı kullanıyor musun?
bende superonline altyapısı var. o alsam sıkıntı yada sorunu olur mu? Haziran'da bitiriyor tahhüütevet kullanıyorum hatta şuan