türknet hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaslar onumuzdekı ayın 1 de turknete gecmeyı dusunuyorum oturdugum yerde 35 hız desteklıyor sımdı bunlar 35 altı en az kac verırler yer kocaelı kurucesme bılen yada kullanan var mı

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kuzenim kullanıyor çok memnun fakat müşteri hizmetleri yok gibi birşey ucuz olmasının sebebi o sözleşmeyi internetten çıktı alıyorsun imzalayıp onlara onların anlaşmalı kargoyla gönderiyorsun kuzen şikayetci değil benim tahattut bitsin geçicem

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
dediğiniz doğru internet iyi Tahatüt yapmıyorlar , fakat şöyle bir durum var kurulumu çok beklersiniz , arkadaşın dediği gibi müşteri hizmetleri yok sıfır , net 1 kez gittimi 1 hafta gelmez belki hiç gelmez , hiç bir şekilde teknik takip ve desteği yok ,iptal etmeye kalksan edemiyorsun .O yüzden iyi araştırıp kovalaman lazım bunların peşini Tek önerebileceğim size Superbox 4,5G pahalı ama muhteşem

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
1 yıl kullandığım hem fp hem altyapı açısından leş bi internet. asla önermem

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncede kullandığım bi İSS'di öneririm dostum. Türktelekom fiber alt yapı döşediği için ona geçmek durumunda kaldım mecburen, tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ben dışarıda laptop evde masaüstü kullandığım için superbox aldım istediğim yerde fişe taktığım sürece kullanabiliyorum. Muhteşem çözüm bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaslar onumuzdekı ayın 1 de turknete gecmeyı dusunuyorum oturdugum yerde 35 hız desteklıyor sımdı bunlar 35 altı en az kac verırler yer kocaelı kurucesme bılen yada kullanan var mı
Bak yorumları okudum Kurulum 1 hafta sürer taciz etmen lazım onları hala dediklerim geçerli neti leş gibi diyenler var bence sen burdan değil aynı sokakta hatta aynı apartmanda kullanan varsa ona sor bizim apartmanda Kuzen kullanıyor hızda hiç sıkıntı yok o şöyle bir şey yapmıştı ttnette tahattut ü bitmesine 2 hafta kala baş vurmuştu hatta 7-8 günde geldi net diyordu bide ararsın sürekli bağlarlar netin kapanınca başvurma doqru söylüyorlar ulaşamassın çünkü Tekrar söylüyorum Aynı Hattan net kullandıqın kişilere sor yer yer değişiyor biz mesela İstanbul Ümr. tarafındayız 100 mb destekliyor 100 kullanıyor kendisi çok memnun atıyorum istanbulun farklı bir semtim mahallesi memnun olmayabilir alt yapıdan dolayı tavsiyem aynı apartmn da alt yapısı aynı bir yere sor memnunsa Hızından vs. tekrar düşünürsün

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ethernet kablosu ile kullanırsan 34 mbps altına düşmessin kardeşim. Adamlar 35 mbps nin tamamını veriyor.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Yapa altyapısındaysa eğer konumun taahhüt edilen hızı ve belkide fazlasını alırsın fakat benim gibi (Vae) yani Türk telekom altyapısında isen belirtilen hızları alman çoğu zaman sıkıntı arayınca size bunun net bilgisini verirler zaten muhakkak. Mbps'e kadar lafı Vae de geçerli ancak Yapa için taahhüt edilen neyse onu alıyorsunuz.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence gayet iyi çevremde bir çok kulanan var başarılı buluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
suan kullandıgım net bızımırnetnet dıe bırsey 50 tl 10 hız werıor sınırsız kota ama yetmıyor artık

kio

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
En hizli interney hangisi olabilir? Bana yardim edermisiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
herkes tarafından övülüp seviliyor. kullanmadıgım icin tavsiye edemem ama en kısa sürede geçeceğim.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben almayı düşünüyorum ama telefonlara bakmıyorlar dostm

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Dostum ben kablonet kullaniyorum alt yapim fiber 100 mb kadar anlasmam fakat alt yapidan dolayi 110 un ustune cikiyor ve ayrica altyapidan ziyade firmada önemli

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence superbox daha iyidir arkadaşım kullanıyor taahhüt bitince bende geçicem
Post automatically merged:

Dostum ben kablonet kullaniyorum alt yapim fiber 100 mb kadar anlasmam fakat alt yapidan dolayi 110 un ustune cikiyor ve ayrica altyapidan ziyade firmada önemli

arkadaş bana resminide atmış net 107mb

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
burayamı üye olmak ıcın yorum yazıyoruz baska bir yerdemi var ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Şu videoyu izle istersen. Adam uzun uzun yaşadığı tecrübeyi anlatıyor. Hattını taşımak istediğinde ne ile karşılaştığını söylüyor. İzlemeni tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Verdikleri hizmet oldukça iyi (Fiyatına göre) Alt yapısını'da Türk telekomdan alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...