Seçkin Üye
arkadaslar onumuzdekı ayın 1 de turknete gecmeyı dusunuyorum oturdugum yerde 35 hız desteklıyor sımdı bunlar 35 altı en az kac verırler yer kocaelı kurucesme bılen yada kullanan var mı
Bak yorumları okudum Kurulum 1 hafta sürer taciz etmen lazım onları hala dediklerim geçerli neti leş gibi diyenler var bence sen burdan değil aynı sokakta hatta aynı apartmanda kullanan varsa ona sor bizim apartmanda Kuzen kullanıyor hızda hiç sıkıntı yok o şöyle bir şey yapmıştı ttnette tahattut ü bitmesine 2 hafta kala baş vurmuştu hatta 7-8 günde geldi net diyordu bide ararsın sürekli bağlarlar netin kapanınca başvurma doqru söylüyorlar ulaşamassın çünkü Tekrar söylüyorum Aynı Hattan net kullandıqın kişilere sor yer yer değişiyor biz mesela İstanbul Ümr. tarafındayız 100 mb destekliyor 100 kullanıyor kendisi çok memnun atıyorum istanbulun farklı bir semtim mahallesi memnun olmayabilir alt yapıdan dolayı tavsiyem aynı apartmn da alt yapısı aynı bir yere sor memnunsa Hızından vs. tekrar düşünürsünarkadaslar onumuzdekı ayın 1 de turknete gecmeyı dusunuyorum oturdugum yerde 35 hız desteklıyor sımdı bunlar 35 altı en az kac verırler yer kocaelı kurucesme bılen yada kullanan var mı
Dostum ben kablonet kullaniyorum alt yapim fiber 100 mb kadar anlasmam fakat alt yapidan dolayi 110 un ustune cikiyor ve ayrica altyapidan ziyade firmada önemli