Türknet hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
beyler bayanlar bende türknet kullanıyorum fakat 2 3 gündür bi sorun var 75lik paket fakan 10 kullanabiliyorum şunda belki de türknetle alakalı bi sıkıntı vardır

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
someone in order to play a flex

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Türknet altyapın varsa güzel hizmet veriliyor

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Burdaki arkadaşların gördüğüm kadarıyla yazanı yok ben sana gerçekleri söyleyeyim 1-2yıl arası Türknet kullandım internet kopmaları yaşadım ve kopmalarda müşteri hizmetleri olmadığı için verdikleri hizmet berbat. İnternet üzerinden yazıyorum kendilerine cevap geliyor falan ama telefondan canlı konuşamadığım için tatmin etmiyor. Onun dışında yine bir gün arıza olmuştu adamın biri geldi hiç bi şey yapmadan gitti 100 tl geçirmişler faturaya falan. Kısaca hız olarak bir sıkıntı yok ama çok kopma yaşadım şahsen altyapıdan da olabilir diye düşündüm ama türkneti daha yeni çektirirken sordum bi sıkıntı çıkmaz dediler.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bağlat kardeşim pişman olmazsın yanlız bu aralar sıkıntı var oda alt yapı çalışmasından dolayı

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
altyapıyı kesinlikle kontrol ettir eğer uygun değerler alıyorsan bağlat arkadaşım bağlattı adamın hayat standartı yükseldi resmen super vs pişmanlık .

Üye
6 HİZMET YILI
bölgenizde altyapı varsa hemen hemen her sağlayıcı bu gün aynı hizmeti veriyorlar bence pek fark yok bütçenize uygun olana taahüt yapın

Üye
5 HİZMET YILI
ben turknet kullanıyorum 35 mbit kullanıyorum bence gayet yeterli bir hız ındırme hızınde 3.5 - 4 m ile indiriyor .

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
millenicoma geçtim türknetten aynı internet aynı para fakat canlı destek var türknette haftada 2 gün internetim gidiyordu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Önce alt yapını kontrol ettir

Üye
6 HİZMET YILI
Eskiden kullanıyordum lol vb oyunlarda ping sorunu yaşıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben çok korkuyordum ama en sonunda türk telekom tahattütüm bitince saçma sapan fiyat verdiklerini gördüm türk telekomdan turknete geçtim 75 mbps kullanıyorum hız testi yaptığımda 67'yi gördüm türknet tavsiye ederim.
Post automatically merged:

ek olarak bir arkadaş ping sorunu yaşıyordum demiş bende öyle bir sıkıntı olmadı.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Altyapı sorgulaması yap dostum kendi evine 35 mbps üstü verebiliyorsa tarifeni değiştir derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...