- Konuyu başlatan
-
100 mbit fiber var iyi gibi duruyor.alt yapı iyiyse sağlıklı kullanırsın
Online İşlemlerden destek kaydı oluşturuluyormuş hemende yanıt veriyorlarmış.Ben türk.net kullanıyorum oldukça memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım ama yaşasam muhattap olabileceğim birisi yok ne yazık ki tek dezavantajı bu. Millenicom bir tık daha mantıklı turknet'e göre.
Nee hemen mi100 mbit fiber var iyi gibi duruyor.
Post automatically merged:
Online İşlemlerden destek kaydı oluşturuluyormuş hemende yanıt veriyorlarmış.
Alt komşumda var sıkıntı yaşadığında destek talebi açmış ertesi gün içerisinde yardım etmişler gittim gördüm kanka.Nee hemen mi3 gün hemense doğrudur hemen veriyorlarmış o zaman
Millenicomda kullandım merak etme türknetten önceki durağım o idi 2 ay internet kullanamadımAlt komşumda var sıkıntı yaşadığında destek talebi açmış ertesi gün içerisinde yardım etmişler gittim gördüm kanka.
GaripAlt komşumda var sıkıntı yaşadığında destek talebi açmış ertesi gün içerisinde yardım etmişler gittim gördüm kanka.
Yok ekipler hemen ilgileniyor sona atma gibi bi durumda yaşamıyor ama millenicomda yaşamadığım rezillik kalmadıydı interneti kurmaya 1 ay gelmedi kurdular 1 ayda internetsiz kaldımGaripHemen gelmeleri daha da garip Türk.net ttnet alt yapısını kullandığı için en son sıraya seni atıyor teknik destek ne yazık ki. Şansa gelmiştir o
Garip aynı sorunları türk.net'te yaşayan benYok ekipler hemen ilgileniyor sona atma gibi bi durumda yaşamıyor ama millenicomda yaşamadığım rezillik kalmadıydı interneti kurmaya 1 ay gelmedi kurdular 1 ayda internetsiz kaldım
Sonra kullanmadan kapattırdım zaten herifler 100 mbit diyor aldığım hız 35 mbps xdYok ekipler hemen ilgileniyor sona atma gibi bi durumda yaşamıyor ama millenicomda yaşamadığım rezillik kalmadıydı interneti kurmaya 1 ay gelmedi kurdular 1 ayda internetsiz kaldım
3.5 sene kanka o zamanlar 75 tl idi zam gelmedi aynı tarifeden devam ettiğim için normalde 100tl imişhalen 75 tlmi kanka 100 tl güncel fiyatıda zam gelmiyor mu ?
Hmm anladım sanırım adamlar senin sözleşme imzaladığın fiyatın üstüne çıkmıyor.3.5 sene kanka o zamanlar 75 tl idi zam gelmedi aynı tarifeden devam ettiğim için normalde 100tl imiş
Öyle ancak cidden sorun yaşayınca arayacabileceğin bir müşteri hizmetleri olması çok önemli. İhtiyacım olana kadar ben de önemsememiştim bu konuyuEvet alt komşumun kullandığını öğrendim xd İndirme testi yaptık baya iyiydi çok kısa sürelerde indiriyor.
Mobil Uygulaması üzerinden destek açıldığında ilgileniliyormuş sanırım alt komşum öyle söylemişti 1-2 defa sorun yaşamış hemen çözmüşler Telekomda müşteri hizmetleri olsa ne olacak hazır cevaplar ping var diyruz modem kapatın açın downloadım baya düşük diyosun yine aynı cevap.
ping durumunda da zaten başarıları var araştırıp bakabilirsin onlara dostum 100mbps varsa onlar da o kadar verir sana zaten alabildiğin kadarTürk Telekom 100 mbps fiber gözüküyor fakat ping durumun nasıl.
Evet alt komşum 1 ay önce geçmiş haberim yoktu speedtest falan yaptırttım baya iyiydi destek konusuna da değindim hemen yanıt veriyorlarmış aboneliği başlattım gerisi türknette.ping durumunda da zaten başarıları var araştırıp bakabilirsin onlara dostum 100mbps varsa onlar da o kadar verir sana zaten alabildiğin kadar
Ben çoktan yaptırttım aboneliği ama gören olursa ve geçmek isterse belki abone olan olur.türknet iyidir ben kullanıyorum uzun süredir bir problem yaşamadım IKM66XF24BOJ bu davet kodum eğer kayıt yapıcaksan kullanırmısın bir ay bedava kullanalım diye
Adamlara Online işlemlerden destek kaydı açıyorsun vede telekomun senelerdir hizmetleri varda ne halta yarıyor tek dedikleri modem kapatın açın okadar sonrada telefonu kapatıyoruz düzelmiyor sövüyoruz.Öyle ancak cidden sorun yaşayınca arayacabileceğin bir müşteri hizmetleri olması çok önemli. İhtiyacım olana kadar ben de önemsememiştim bu konuyu
Millenicommu pardon 2 ay internetimi bağlayamayan issÖnermem en iyisi şuan bana göre millenicom
Türknette bir sorun olduğunda muhatap olabileceğin müşteri hizmetleri yok
Valla tüm issleri denedim hepsinde ayrı bi sıkıntı yaşadım,türknetle netspeed kaldı bi denemediğim.turknet memlekete interneti getiren firmadır ancak değeri bilinmedi. şuan en mantıklı fiyatlar orada. superonline kullanıyorum ama sözleşme sonunda geçmeyi düşündüğüm firmadır kendileri. daha önce kullandım memnundum ama adres değişikliği olduğu ve bazı problemlerden superonline kullanmak zorunda kaldım
eklersen Tw ile yardımcı olurumModem ayarlarımda direk göremedim ama nereden bulabilirim DNS'i?
Aboneliği başlattım kanka altyapımada bakmıştım sonra alt komşumun da kullandığını öğrendim ve hızına baktım baya iyiydi :d gelicek kısa bi sürede umarımTurkNet iletişime geçersen dediklerini yaptıkları için alacağın maksimum hızı ve alt yapının kalitesini sana söyülorlar birinci tercihin her zaman turknet olsun
iss lerin hemen hemen hepsi aynıdır zaten. problem çıktımı zor halledersin. benim en az problem yaşadıklarımdan turknet. ve tek fiyat var alabildiğin en son hızı veriyor.Evet alt komşum 1 ay önce geçmiş haberim yoktu speedtest falan yaptırttım baya iyiydi destek konusuna da değindim hemen yanıt veriyorlarmış aboneliği başlattım gerisi türknette.
Ben çoktan yaptırttım aboneliği ama gören olursa ve geçmek isterse belki abone olan olur.
Adamlara Online işlemlerden destek kaydı açıyorsun vede telekomun senelerdir hizmetleri varda ne halta yarıyor tek dedikleri modem kapatın açın okadar sonrada telefonu kapatıyoruz düzelmiyor sövüyoruz.
Millenicommu pardon 2 ay internetimi bağlayamayan iss
Valla tüm issleri denedim hepsinde ayrı bi sıkıntı yaşadım,türknetle netspeed kaldı bi denemediğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?