TurkNET iyi midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
alt yapı iyiyse sağlıklı kullanırsın
100 mbit fiber var iyi gibi duruyor.
Post automatically merged:

Ben türk.net kullanıyorum oldukça memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım ama yaşasam muhattap olabileceğim birisi yok ne yazık ki tek dezavantajı bu. Millenicom bir tık daha mantıklı turknet'e göre.
Online İşlemlerden destek kaydı oluşturuluyormuş hemende yanıt veriyorlarmış.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Nee hemen mi :D :D :D 3 gün hemense doğrudur hemen veriyorlarmış o zaman :D
Alt komşumda var sıkıntı yaşadığında destek talebi açmış ertesi gün içerisinde yardım etmişler gittim gördüm kanka.

Alt komşumda var sıkıntı yaşadığında destek talebi açmış ertesi gün içerisinde yardım etmişler gittim gördüm kanka.
Millenicomda kullandım merak etme türknetten önceki durağım o idi 2 ay internet kullanamadım :D

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Garip :D Hemen gelmeleri daha da garip :D Türk.net ttnet alt yapısını kullandığı için en son sıraya seni atıyor teknik destek ne yazık ki. Şansa gelmiştir o

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
altyapını sorgulatarak bilgi edinip Türk nete geçebilirsin dostum
aynı internet hattından kesintisiz 75 mbps ye kadar vdsl verebiliyorlar

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Garip :D Hemen gelmeleri daha da garip :D Türk.net ttnet alt yapısını kullandığı için en son sıraya seni atıyor teknik destek ne yazık ki. Şansa gelmiştir o
Yok ekipler hemen ilgileniyor sona atma gibi bi durumda yaşamıyor ama millenicomda yaşamadığım rezillik kalmadıydı interneti kurmaya 1 ay gelmedi kurdular 1 ayda internetsiz kaldım :)

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Yok ekipler hemen ilgileniyor sona atma gibi bi durumda yaşamıyor ama millenicomda yaşamadığım rezillik kalmadıydı interneti kurmaya 1 ay gelmedi kurdular 1 ayda internetsiz kaldım :)
Sonra kullanmadan kapattırdım zaten herifler 100 mbit diyor aldığım hız 35 mbps xd

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Önermem en iyisi şuan bana göre millenicom
Türknette bir sorun olduğunda muhatap olabileceğin müşteri hizmetleri yok

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Evet alt komşumun kullandığını öğrendim xd İndirme testi yaptık baya iyiydi çok kısa sürelerde indiriyor.

Mobil Uygulaması üzerinden destek açıldığında ilgileniliyormuş sanırım alt komşum öyle söylemişti 1-2 defa sorun yaşamış hemen çözmüşler Telekomda müşteri hizmetleri olsa ne olacak hazır cevaplar ping var diyruz modem kapatın açın downloadım baya düşük diyosun yine aynı cevap.
Öyle ancak cidden sorun yaşayınca arayacabileceğin bir müşteri hizmetleri olması çok önemli. İhtiyacım olana kadar ben de önemsememiştim bu konuyu :D

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
turknet memlekete interneti getiren firmadır ancak değeri bilinmedi. şuan en mantıklı fiyatlar orada. superonline kullanıyorum ama sözleşme sonunda geçmeyi düşündüğüm firmadır kendileri. daha önce kullandım memnundum ama adres değişikliği olduğu ve bazı problemlerden superonline kullanmak zorunda kaldım

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
türknette hız süper diye biliyorum altyapı var fiberdeyim memnumum

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ping durumunda da zaten başarıları var araştırıp bakabilirsin onlara dostum 100mbps varsa onlar da o kadar verir sana zaten alabildiğin kadar
Evet alt komşum 1 ay önce geçmiş haberim yoktu speedtest falan yaptırttım baya iyiydi destek konusuna da değindim hemen yanıt veriyorlarmış aboneliği başlattım gerisi türknette.

türknet iyidir ben kullanıyorum uzun süredir bir problem yaşamadım IKM66XF24BOJ bu davet kodum eğer kayıt yapıcaksan kullanırmısın bir ay bedava kullanalım diye
Ben çoktan yaptırttım aboneliği ama gören olursa ve geçmek isterse belki abone olan olur.

Öyle ancak cidden sorun yaşayınca arayacabileceğin bir müşteri hizmetleri olması çok önemli. İhtiyacım olana kadar ben de önemsememiştim bu konuyu :D
Adamlara Online işlemlerden destek kaydı açıyorsun vede telekomun senelerdir hizmetleri varda ne halta yarıyor tek dedikleri modem kapatın açın okadar sonrada telefonu kapatıyoruz düzelmiyor sövüyoruz.

Önermem en iyisi şuan bana göre millenicom
Türknette bir sorun olduğunda muhatap olabileceğin müşteri hizmetleri yok
Millenicommu pardon 2 ay internetimi bağlayamayan iss :D

turknet memlekete interneti getiren firmadır ancak değeri bilinmedi. şuan en mantıklı fiyatlar orada. superonline kullanıyorum ama sözleşme sonunda geçmeyi düşündüğüm firmadır kendileri. daha önce kullandım memnundum ama adres değişikliği olduğu ve bazı problemlerden superonline kullanmak zorunda kaldım
Valla tüm issleri denedim hepsinde ayrı bi sıkıntı yaşadım,türknetle netspeed kaldı bi denemediğim.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
TurkNet iletişime geçersen dediklerini yaptıkları için alacağın maksimum hızı ve alt yapının kalitesini sana söyülorlar birinci tercihin her zaman turknet olsun

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
TurkNet iletişime geçersen dediklerini yaptıkları için alacağın maksimum hızı ve alt yapının kalitesini sana söyülorlar birinci tercihin her zaman turknet olsun
Aboneliği başlattım kanka altyapımada bakmıştım sonra alt komşumun da kullandığını öğrendim ve hızına baktım baya iyiydi :d gelicek kısa bi sürede umarım

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Evet alt komşum 1 ay önce geçmiş haberim yoktu speedtest falan yaptırttım baya iyiydi destek konusuna da değindim hemen yanıt veriyorlarmış aboneliği başlattım gerisi türknette.

Ben çoktan yaptırttım aboneliği ama gören olursa ve geçmek isterse belki abone olan olur.

Adamlara Online işlemlerden destek kaydı açıyorsun vede telekomun senelerdir hizmetleri varda ne halta yarıyor tek dedikleri modem kapatın açın okadar sonrada telefonu kapatıyoruz düzelmiyor sövüyoruz.

Millenicommu pardon 2 ay internetimi bağlayamayan iss :D

Valla tüm issleri denedim hepsinde ayrı bi sıkıntı yaşadım,türknetle netspeed kaldı bi denemediğim.
iss lerin hemen hemen hepsi aynıdır zaten. problem çıktımı zor halledersin. benim en az problem yaşadıklarımdan turknet. ve tek fiyat var alabildiğin en son hızı veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...