- Konuyu başlatan
-
Ya müşteri hizmeti falan diyorlar telekomda varda bi halta yaramıyor türknette gene destek kaydı açıyormuşsun adamlar bakıp yardımcı oluyormuş gerekirse arıyorlarmış.Telekomdakiler sadece modem kapat açın diyoriss lerin hemen hemen hepsi aynıdır zaten. problem çıktımı zor halledersin. benim en az problem yaşadıklarımdan turknet. ve tek fiyat var alabildiğin en son hızı veriyor.
dediğim gibi hemen hemen hepsi aynı... ama turknet bir tık daha iyi geldi bana. ben tüm sağlayıcıları kullandım yıllar içerisindeYa müşteri hizmeti falan diyorlar telekomda varda bi halta yaramıyor türknette gene destek kaydı açıyormuşsun adamlar bakıp yardımcı oluyormuş gerekirse arıyorlarmış.Telekomdakiler sadece modem kapat açın diyor
Kime sorduysam hepsi aynı şeyi diyor türknet daha iyi diye aboneliği başlattık bakalım gelir 3-4 güne.dediğim gibi hemen hemen hepsi aynı... ama turknet bir tık daha iyi geldi bana. ben tüm sağlayıcıları kullandım yıllar içerisinde
Bazıları millenicom diyor millenicom kullanmasak neyse 2 ay internetsiz bırakmıştı millenicom sağolsunKime sorduysam hepsi aynı şeyi diyor türknet daha iyi diye aboneliği başlattık bakalım gelir 3-4 güne.
millenicom ben de almayı düşündüm. ama bulunduğum yerde kullananlara sorunca asla alma dediler. aslında en iyi hangisi olduğunu senin yakınında olan binalardan öğrenebilirsin. çünkü bir sağlayıcı bir bölgeye çok iyi hizmet verirken bir başka bölgede alt yapı port vs eksikliğinden daha az hizmet verebiliyorKime sorduysam hepsi aynı şeyi diyor türknet daha iyi diye aboneliği başlattık bakalım gelir 3-4 güne.
Post automatically merged:
Bazıları millenicom diyor millenicom kullanmasak neyse 2 ay internetsiz bırakmıştı millenicom sağolsun
Yok Millenicom cidden kötü 2 ay internetsiz bırakıp üstüne birde kullanmadığım aylarda fatura kesmeye kalktılar.Türknette böyle değilmiş internetin kurulmadan fatura verilmiyormuş.millenicom ben de almayı düşündüm. ama bulunduğum yerde kullananlara sorunca asla alma dediler. aslında en iyi hangisi olduğunu senin yakınında olan binalardan öğrenebilirsin. çünkü bir sağlayıcı bir bölgeye çok iyi hizmet verirken bir başka bölgede alt yapı port vs eksikliğinden daha az hizmet verebiliyor
dediğim gibi milenicom harici kullandım onu da bulunduğum bölgede kullananlar önermediği için almadım hiç. kullandıklarım arasında fiyat dahil en iyisi turknet oldu. taahhüt bitince yine ona dönüş yapacağımYok Millenicom cidden kötü 2 ay internetsiz bırakıp üstüne birde kullanmadığım aylarda fatura kesmeye kalktılar.Türknette böyle değilmiş internetin kurulmadan fatura verilmiyormuş.
Adamlara Online işlemlerden destek kaydı açıyorsun vede telekomun senelerdir hizmetleri varda ne halta yarıyor tek dedikleri modem kapatın açın okadar sonrada telefonu kapatıyoruz düzelmiyor sövüyoruz.
Doğru diyorsun da ben türkneti kötülemiyorum. Bence sorun altyapıyı veren telekomdaydı bilerek internet kopması yaşatıroyorlardı. Ben de bunlardan bunaldığım için telekoma geçmek zorunda kalmıştım.
aynen öyle hocam yetiyor ya 4 sene olcak bak hiç öyle kesilmedi doğru dürüst 700tl ye o zamanlar zamanın en iyi modemini almıştım ping degeri indirme hızı vs çok iyiHmm anladım sanırım adamlar senin sözleşme imzaladığın fiyatın üstüne çıkmıyor.
Baya iyiymiş ozamanaynen öyle hocam yetiyor ya 4 sene olcak bak hiç öyle kesilmedi doğru dürüst 700tl ye o zamanlar zamanın en iyi modemini almıştım ping degeri indirme hızı vs çok iyi
Millenicom kullananları allah kurtarsın valla eziyetten başka birşey değildediğim gibi milenicom harici kullandım onu da bulunduğum bölgede kullananlar önermediği için almadım hiç. kullandıklarım arasında fiyat dahil en iyisi turknet oldu. taahhüt bitince yine ona dönüş yapacağım
hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullanEvet alt komşum 1 ay önce geçmiş haberim yoktu speedtest falan yaptırttım baya iyiydi destek konusuna da değindim hemen yanıt veriyorlarmış aboneliği başlattım gerisi türknette.
Ben çoktan yaptırttım aboneliği ama gören olursa ve geçmek isterse belki abone olan olur.
Adamlara Online işlemlerden destek kaydı açıyorsun vede telekomun senelerdir hizmetleri varda ne halta yarıyor tek dedikleri modem kapatın açın okadar sonrada telefonu kapatıyoruz düzelmiyor sövüyoruz.
Millenicommu pardon 2 ay internetimi bağlayamayan iss
Valla tüm issleri denedim hepsinde ayrı bi sıkıntı yaşadım,türknetle netspeed kaldı bi denemediğim.
Teşekkürlerhayırlı olsun dostum iyi günlerde kullan
Fiber varaltyapı sorgularsan ve fiber çıkarsa güzel bir interet ping sorunu vs yaşamadım
tt altyapısı ilemi 100 upload alıyosun.Önce internet üzerinden alt yapını sorgulatmanı öneriyorum ama kısaca türknet gördüğüm kadarıyla ki kendimde kullanıyorum 100mb download 100 upload alıyorum şuan fiyat performans olarak en iyisi diyebilirim ama alt yapın varsa.
Online İşlemlerden destek talep açıyormuşuz diye duyduydum.Ben 3. senemdeyim hız olarak gayet memnunum sık kesilmeler yaşamıyorum. Tek sorun telefonla bağlanabileceğin bir müşteri hizmetleri yok canlı olarak destek alamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?