TurkNET iyi midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
iss lerin hemen hemen hepsi aynıdır zaten. problem çıktımı zor halledersin. benim en az problem yaşadıklarımdan turknet. ve tek fiyat var alabildiğin en son hızı veriyor.
Ya müşteri hizmeti falan diyorlar telekomda varda bi halta yaramıyor türknette gene destek kaydı açıyormuşsun adamlar bakıp yardımcı oluyormuş gerekirse arıyorlarmış.Telekomdakiler sadece modem kapat açın diyor

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ya müşteri hizmeti falan diyorlar telekomda varda bi halta yaramıyor türknette gene destek kaydı açıyormuşsun adamlar bakıp yardımcı oluyormuş gerekirse arıyorlarmış.Telekomdakiler sadece modem kapat açın diyor
dediğim gibi hemen hemen hepsi aynı... ama turknet bir tık daha iyi geldi bana. ben tüm sağlayıcıları kullandım yıllar içerisinde

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dediğim gibi hemen hemen hepsi aynı... ama turknet bir tık daha iyi geldi bana. ben tüm sağlayıcıları kullandım yıllar içerisinde
Kime sorduysam hepsi aynı şeyi diyor türknet daha iyi diye aboneliği başlattık bakalım gelir 3-4 güne.
Post automatically merged:

Kime sorduysam hepsi aynı şeyi diyor türknet daha iyi diye aboneliği başlattık bakalım gelir 3-4 güne.
Bazıları millenicom diyor millenicom kullanmasak neyse 2 ay internetsiz bırakmıştı millenicom sağolsun

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

Bazıları millenicom diyor millenicom kullanmasak neyse 2 ay internetsiz bırakmıştı millenicom sağolsun
millenicom ben de almayı düşündüm. ama bulunduğum yerde kullananlara sorunca asla alma dediler. aslında en iyi hangisi olduğunu senin yakınında olan binalardan öğrenebilirsin. çünkü bir sağlayıcı bir bölgeye çok iyi hizmet verirken bir başka bölgede alt yapı port vs eksikliğinden daha az hizmet verebiliyor

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
millenicom ben de almayı düşündüm. ama bulunduğum yerde kullananlara sorunca asla alma dediler. aslında en iyi hangisi olduğunu senin yakınında olan binalardan öğrenebilirsin. çünkü bir sağlayıcı bir bölgeye çok iyi hizmet verirken bir başka bölgede alt yapı port vs eksikliğinden daha az hizmet verebiliyor
Yok Millenicom cidden kötü 2 ay internetsiz bırakıp üstüne birde kullanmadığım aylarda fatura kesmeye kalktılar.Türknette böyle değilmiş internetin kurulmadan fatura verilmiyormuş.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yok Millenicom cidden kötü 2 ay internetsiz bırakıp üstüne birde kullanmadığım aylarda fatura kesmeye kalktılar.Türknette böyle değilmiş internetin kurulmadan fatura verilmiyormuş.
dediğim gibi milenicom harici kullandım onu da bulunduğum bölgede kullananlar önermediği için almadım hiç. kullandıklarım arasında fiyat dahil en iyisi turknet oldu. taahhüt bitince yine ona dönüş yapacağım

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Adamlara Online işlemlerden destek kaydı açıyorsun vede telekomun senelerdir hizmetleri varda ne halta yarıyor tek dedikleri modem kapatın açın okadar sonrada telefonu kapatıyoruz düzelmiyor sövüyoruz.

Doğru diyorsun da ben türkneti kötülemiyorum. Bence sorun altyapıyı veren telekomdaydı bilerek internet kopması yaşatıroyorlardı. Ben de bunlardan bunaldığım için telekoma geçmek zorunda kalmıştım.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hmm anladım sanırım adamlar senin sözleşme imzaladığın fiyatın üstüne çıkmıyor.
aynen öyle hocam yetiyor ya 4 sene olcak bak hiç öyle kesilmedi doğru dürüst 700tl ye o zamanlar zamanın en iyi modemini almıştım ping degeri indirme hızı vs çok iyi

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aynen öyle hocam yetiyor ya 4 sene olcak bak hiç öyle kesilmedi doğru dürüst 700tl ye o zamanlar zamanın en iyi modemini almıştım ping degeri indirme hızı vs çok iyi
Baya iyiymiş ozaman

dediğim gibi milenicom harici kullandım onu da bulunduğum bölgede kullananlar önermediği için almadım hiç. kullandıklarım arasında fiyat dahil en iyisi turknet oldu. taahhüt bitince yine ona dönüş yapacağım
Millenicom kullananları allah kurtarsın valla eziyetten başka birşey değil

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet alt komşum 1 ay önce geçmiş haberim yoktu speedtest falan yaptırttım baya iyiydi destek konusuna da değindim hemen yanıt veriyorlarmış aboneliği başlattım gerisi türknette.

Ben çoktan yaptırttım aboneliği ama gören olursa ve geçmek isterse belki abone olan olur.

Adamlara Online işlemlerden destek kaydı açıyorsun vede telekomun senelerdir hizmetleri varda ne halta yarıyor tek dedikleri modem kapatın açın okadar sonrada telefonu kapatıyoruz düzelmiyor sövüyoruz.

Millenicommu pardon 2 ay internetimi bağlayamayan iss :D

Valla tüm issleri denedim hepsinde ayrı bi sıkıntı yaşadım,türknetle netspeed kaldı bi denemediğim.
hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullan :)

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
altyapı sorgularsan ve fiber çıkarsa güzel bir interet ping sorunu vs yaşamadım

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Önce internet üzerinden alt yapını sorgulatmanı öneriyorum ama kısaca türknet gördüğüm kadarıyla ki kendimde kullanıyorum 100mb download 100 upload alıyorum şuan fiyat performans olarak en iyisi diyebilirim ama alt yapın varsa.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Önce internet üzerinden alt yapını sorgulatmanı öneriyorum ama kısaca türknet gördüğüm kadarıyla ki kendimde kullanıyorum 100mb download 100 upload alıyorum şuan fiyat performans olarak en iyisi diyebilirim ama alt yapın varsa.
tt altyapısı ilemi 100 upload alıyosun.

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tamamen altyapıya bağlı bende turk telekom var 50-5 alıyorum memnunum altyapını sorgula ona göre internet sağlayıcılarından paket al

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben 3. senemdeyim hız olarak gayet memnunum sık kesilmeler yaşamıyorum. Tek sorun telefonla bağlanabileceğin bir müşteri hizmetleri yok canlı olarak destek alamıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
altyapın kötüyse acı çekersin , devamlı internet kesintisi ve wifide yavaşlık nedense türktelekomda wifim hızlıydı türknette yavaş çok ilginç ama kablolu hızlı 100 mbpslik internetten 90 alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Altyapı sorgulamadan bak eğer 75 100 çıkıyor ise alabilirsin. Veya fiber altyapın var ise işte o zaman mükemmel oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...