TurkNET iyi midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
alt yapın iyi ise pingin az ve stabil bir şekilde alıyorsun ama altyapın sağlam değilse pingin aynı ama stabilitesi fazla olmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben yaklaşık 1 yıldır türknet kullanıyorum ADSL hat hiç sağlıklı değil bu yaz VDSL hatta geçtim çok memnunum sabit ping değeri 100mb download 8mb upload alıyorum ve çok ucuz

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
O İnternet veya bu internet güzel diyemezsin alt yapın hangisini destekliyorsa o en iyisidir. Mesela alt yapınızı Türk Telekom çektiyse en iyi interneti Türk telekom ve Superonline sağlayabilir çünkü ikiside aynı alt yapıyı kullanıyor.
Peki kanka Türk telekomda 108 tlye 16 mbps almak yerine neden türknetten 100 tlye 100 mbps almayayım ?
Post automatically merged:

Ben yaklaşık 1 yıldır türknet kullanıyorum ADSL hat hiç sağlıklı değil bu yaz VDSL hatta geçtim çok memnunum sabit ping değeri 100mb download 8mb upload alıyorum ve çok ucuz
ADSL hat zaten sağlıklı değil ki hangi issye geçersen geç kötü performans veriyor VDSL ya da Fiber varsa şanslısın adsl varsa internet kullanımı eziyete dönüşüyor.

Ben Fiber 100 mbps 8 upload paketine abone oldum bakalım gelince görücez ping değerleri iyimi falan.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben aktif olarak 7 aydır kullanıyorum ve herhangi bir şikayetim bulunmamakta sadece TTK pingim 27 iken Turknette 31.

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
tabi evinde alacağın internet hızıda senin mahalledeki internet panosuna yakınlığınlada alakalı

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bulundugun yere göre degisir kullanici yorumlarina bakarak degerlendirme yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben çok memnunum ama altyapıya bağlı gerçekten altyapı yüzünden kötü yorumlar alıyor altyapı da adamların elinde değil turktelekom altyapısı kullanılıyor çünkü

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Ben çok memnunum ama altyapıya bağlı gerçekten altyapı yüzünden kötü yorumlar alıyor altyapı da adamların elinde değil turktelekom altyapısı kullanılıyor çünkü
Yaşadığım binada kullanan varmış ona sordum Avrupa sunucularında 50 ms sabitmiş Tr sunucularında 10 ms geçtim bakalım pişman olmam umarım.

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
alt yapı yaşamdır 80 alıyorum 7 ping

NetPlus diye bir şirket var. Kablosuz çatıya anten kuruyor onun aracılığıyla internet veriyor.
Fiyatlarıda çok iyi.

Ben Valorantta 12 mbps nette 20 ms alıyorum
aga türknet üzerine tanımam 7 ping 80mpbs internet

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Dediğin gibi işte server olan uzaklığımdan doları .d
Anladım xd başka bir sebebi var sandıydım 100 tlye bu hızları bulabilmek gayet iyi bence Türk Telekom 108 tlye 16 mbps zor veriyor süperonline desen iyice kazık en uygunu türknet gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mahallemde altyapı olmadığın için kullanamadım ama kullanan 2 arkadaşım var çok memnunlar ama ayda 1-2 kere değişik bir şekilde kesinti oluyor.Ama hız indirme yükleme olarak beğeniyorlar.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Ben 6 ay türknet kullandım. Hiç bir sıkıntısı yoktu hızı da gayet iyiydi. Ancak 6 ay sonunda telekomdan kaynaklı kopmalar oluyordu müşteri hizmetleri olmadığı için iletişim kuramıyordum. Çok sıkıntı bir durum. Bende iptal ettim. Alt yapın türknetse hiç durma. Başka firmaysa eğer sıkıntı yaşaman muhtemel.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Mahallemde altyapı olmadığın için kullanamadım ama kullanan 2 arkadaşım var çok memnunlar ama ayda 1-2 kere değişik bir şekilde kesinti oluyor.Ama hız indirme yükleme olarak beğeniyorlar.
Evet alt komşumun kullandığını öğrendim xd İndirme testi yaptık baya iyiydi çok kısa sürelerde indiriyor.

Ben 6 ay türknet kullandım. Hiç bir sıkıntısı yoktu hızı da gayet iyiydi. Ancak 6 ay sonunda telekomdan kaynaklı kopmalar oluyordu müşteri hizmetleri olmadığı için iletişim kuramıyordum. Çok sıkıntı bir durum. Bende iptal ettim. Alt yapın türknetse hiç durma. Başka firmaysa eğer sıkıntı yaşaman muhtemel.
Mobil Uygulaması üzerinden destek açıldığında ilgileniliyormuş sanırım alt komşum öyle söylemişti 1-2 defa sorun yaşamış hemen çözmüşler Telekomda müşteri hizmetleri olsa ne olacak hazır cevaplar ping var diyruz modem kapatın açın downloadım baya düşük diyosun yine aynı cevap.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Türknetin taahhütsüz olması gerçekten mükemmel ve internet hızı ideal tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Tamamen santral uzaklığı ve altyapı ile alakalı. Koşullar sağlanıyorsa herhangi bir sağlayıcıdan güzel performans alabilirsin.

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
altyapın varsa en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...