TurkNET iyi midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Online İşlemlerden destek talep açıyormuşuz diye duyduydum.
evet destek talebi açıyorsun en küçük destek talebine bile 24 saat içinde dönüyorlar herhangi bir altyapıusal sıkıntı varsa 36 saat inceleme 24 saat dönüş bekliyorsun falan direk görüşebilsen daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Altyapı sorgulayarak internet tercihi yapman en iyisi olacaktır. Benim turknet altyapım var ve memnunum fakat bu ülkenin her yerinde aynı olacak diye bir şey yok haliyle

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
evet destek talebi açıyorsun en küçük destek talebine bile 24 saat içinde dönüyorlar herhangi bir altyapıusal sıkıntı varsa 36 saat inceleme 24 saat dönüş bekliyorsun falan direk görüşebilsen daha iyi
Türk Telekom da varda bişey değiştiğini görmedim şu zamana kadar xd

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
F/p olarak bence türkiyede üstüne yok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Türk Telekom da varda bişey değiştiğini görmedim şu zamana kadar xd
ya tabiki her firmada var sıkıntılar ben türknet kullanıyorum ve olumsıuz yönünün bu olduğunu düşünüyorum ne kadar çözümü yine gecikse de anlık olarak bağlanabildiğim bi insan bi yetkili veya bilgi verecek birisinin olmasını isterdim

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Isparta'da merkeze yakın bir noktada oturuyorum. 75mbps alıyorum 100 lira veriyorum ve çok memnunum. Söylendiği gibi kopma, yüksek ping veya ay sonunda hız azaltma olayı yok.

Almadan önce yapman gerekenler:
1-Adresine kaç mbps internet geliyor onu kontrol et
2-Adresinde port açık mı ona bak(turktelekom bazen terbiyesizlik yapıp vermemezlik yapıyor uğraşman gerek)
3- Sana belirli bir tarih veriyorlar o tarihe kadar elinde sana getirecekleri internete uygun bir modem olsun yada kendine ortalama bir modem al genelde 300-400 lira arasında oluyor(bazen modemler tam ayarlı olmuyor o yüzden istediğin hızı alamıyorsun. Ayriyeten 1 hafta senin modeme uygun ayar yapılması için adam bekleme)

Dediklerimin hayrını görürsen başım arşa eğer.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Isparta'da merkeze yakın bir noktada oturuyorum. 75mbps alıyorum 100 lira veriyorum ve çok memnunum. Söylendiği gibi kopma, yüksek ping veya ay sonunda hız azaltma olayı yok.

Almadan önce yapman gerekenler:
1-Adresine kaç mbps internet geliyor onu kontrol et
2-Adresinde port açık mı ona bak(turktelekom bazen terbiyesizlik yapıp vermemezlik yapıyor uğraşman gerek)
3- Sana belirli bir tarih veriyorlar o tarihe kadar elinde sana getirecekleri internete uygun bir modem olsun yada kendine ortalama bir modem al genelde 300-400 lira arasında oluyor(bazen modemler tam ayarlı olmuyor o yüzden istediğin hızı alamıyorsun. Ayriyeten 1 hafta senin modeme uygun ayar yapılması için adam bekleme)

Dediklerimin hayrını görürsen başım arşa eğer.
Fiber altyapım var modem ücretsizmiş eğer gerek duyarsam modemi değiştirirm geldiği zaman zaten teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Fiber altyapım var modem ücretsizmiş eğer gerek duyarsam modemi değiştirirm geldiği zaman zaten teşekkürler
altyapın türknetin kendi altyapısıysa çok iyi 1gbps internet hızı alabiliyorsun ve eğer ücretsiz modemde sıkıntı çıkarsa yeni modem alacaksan türknetin kendi modemleri de var

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Malesef tt fiber keşke türknet fiber olsa ama bunada şükür
tt fiber altyapısıyla arkadaşım kullanıyordu türkneti indirme hızı olarak sıkıntı yoktu ama pingi çok çıkıyordu düzeltemediler de umarım bi sorunla karşılaşmazsın. Bu arada 1 ay bedava istersen kod veririm :D

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...