- Konuyu başlatan
Süper Üye
2 senedir 80 tlden kullanıyorum falan diyen olduda ondan sormak istedimkanka birşey sorucam malum bu 140 tl olucak dediler ya ben 100 tlden sözleşme imzaladım bana zam gelecek mi.
2 senedir 80 tlden kullanıyorum falan diyen olduda ondan sormak istedimkanka birşey sorucam malum bu 140 tl olucak dediler ya ben 100 tlden sözleşme imzaladım bana zam gelecek mi.
140 olacak duydun mu bilmiyorum amaTürknette geç kesinlikle aylık 100 tlye 1000 mbps internet alıyorum şahsen .
Kanka geçeli çok oldu da netspeed zam almazsa netspeed düşünüyorum hazirana kadar.Turknet fiyat artışına gitmemiş olsaydı onu önerecektim ama diğer firmalarla fiyatı çok yakınlaştı. Durum bu haldeyken Türknet'in, drop, link downlarıyla uğraşılmaz. Zira bunu sistem görmüyor ve +20 TL ye statik IP almadan çözemiyorlar. Alacak arkadaşlar 140+20 TL paket fiyatı üzerinden değerlendirme yapsınlar.
Kanka memnunum şuan ama gelen zam bozdu biraz netspeed zam getirmezse hazirana kadar ondayım.bizim burda altyapısı sağlam iyi ancak arkadaşım kullanıyor aynı performansı alamıyoruz tamamen yaşadığın yere ve altyapıya yatırıma bağlı