TurkNet kullanılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Türk Telekom kulandım yıllarca Ankara'da. Pişman olmadım ama Eskişehir'e yeni geldi altyapı binamıza, o kadar uğraştım. Sonunda geldi ve fiber döşediler. Türk Telekom çok pahalı fiyatlar geldi, açıkçası TurkNet düşünüyorum. Hızı falan iyi mi? Sorun yaşayan var mıdır, memnun musunuz?
Ben kullanıyorum fiber kullanıyorum fiber indirme hızını tam anlamıyla veriyor yani 100 mbps ancak upload hızı 7 - 7,5 arası söz verdiği gibi 9 lara çıkmıyor ancak oyun içi ms 20 felan baze 15 fena değil kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Türknet kadar berbat bir internet yok kopma oluyor yazıyorum dalga geçiypr kopma yok diyor arayamıyorum digitürke geçtim 120 Mb digitürk tv film paket fianda verdi 150 tl ilk 6 ay sonraki aylarda 240 tl 260 tl fatura ödüyor türknetliler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
taahhüt yok diye çekip fiyatını arttırıyorlar gerçi hala ucuz sanırım öbürlerine göre ama bir ay ödediğin öbür aydan farklı olaibliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kullanmadım ama öneriliyor genel olarak iyi bir firma

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
TR nin en iyi ilk 3 internetine girer herhalde.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kullanan arkadaşlarım var, gayet memnunlar.

Üye
3 HİZMET YILI
Turknet kullanıyorum ve bi sorunla karşılaşmadım ama ülkede her geçen gün zam geldiğinden faturalara taahhütlü bi internet kullanmak daha mantıklı olacaktır

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Fiber de fark etmez ancak VDSL sistemde sizi önceliği düşük olan 2. kasete takarlar yoğun zamanlarda hızınız düşer ping seviyeniz artar

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Açıkçası geçeli 1 yıl oldu 1 yıllık deneyimimi ele alıcak olursam önceden turkcell ve Türk Telekom kullandım turkcell 5mbps download verirken turknet kablosuzda bile 300 veriyor türk telekomdan bahsetmiyorum bile :D rezillikti açıkçası fiyatı eskisiyle aynı olmasada fiyatına göre çok iyi performans sunuyor bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yeni geçtim sayılır gayet memnunum hiçbir sorun yaşamadım çok şükür tavsiye ediyorum indirme hızını tam net almıyorum fakat olsun diğer firmalara göre kat kat iyi hem performans olarak hem fiyat olarak

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
altyapı sistemi evine uyuyorsa kullan derim ilk önce şirketle konusmanı öneririm konumun destekliyormu diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...