⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Merhaba arkadaşlar TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Kullananlar tavsiye eder mi? Sıkıntısı falan var mı ? Ya da 85TL geçmeyecek ev internet paketi varsa tavsiye ederseniz sevinirim.Teşekkürler.
Ben de ona geçmeyi düşünüyorum internetten araştırdım biraz herkes şikayet etmiş sürekli internet gidiyor kimse bakmıyor müşteri hizmetleri falan demişler.ben 100 mbps kotasız 85 tl lik interneti kullanıyorum türktelekomdan geçtim gayet menmunum en azından ankarada en iyisi türknet
Bende Türknetliyim fakat VAE olarak yani TürkTelekom alt yapısından hizmet verdikleri yerlerde 100 mbps pakete geçseniz bile hız 88 'e sabitleniyor TürkTelekom Dslam cihazlarında Qos uyguluyor yani 88 veya 79 sabitlemesi bu yüzden TürkTelekomun elinin değdiği heryer dağılıyor zihniyet değişmedikce düzgün internete kavuşamaz bu insanlar fakat ülkede en nitelikli iss Turknet ilk akn 'yi kaldıran firmaydı. Şimdide İstanbulun çoğu yerinde gigafiber alt yapılarını hızla döşemeye ve yatırım yapmaya başladı.Altyapını sorgulat.eğer 75 mbps üzerinde çıkarsa kesinlikle 15 liradaha verip 100 mbps kadar kullanmanı tavsiye ederim.1.5 yıldır kullanıyorum , şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.gayet memnunum.
altyapıya göre değişiklik gösterebilir en azından Ankara çankaya da altyapısı güzelBen de ona geçmeyi düşünüyorum internetten araştırdım biraz herkes şikayet etmiş sürekli internet gidiyor kimse bakmıyor müşteri hizmetleri falan demişler.