Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şuan evimde türk telekom var fakat paketim 12 mbps ama modeme 8 mbps geliyo eskiden sürekli 12 mbps idi. Türknette sorgulama yaptığımda 50 mbps çıkıyor. Türknet bağlamalı mıyım?
bence türknet çok iyi ben türknet kullanıyorum gayet memnunum bir sorunum olmuyor geçebilirsin taahhütün olmamasıda gayet iyi istediğin zaman iptal edebiliyorsun
geçme bence bizim internet gitti 3 hafta gelmedi müşteri hizmetleri bile yok bi sorun oldu mu kendin çözmek zorundasın turkcell superonline tavsiye ederim.
Arkadaşlarımız her şeye değinmişler fakat ben ödediğin fiyatı merak ediyorum?
türk telekom bilirsiniz geçirmesiyle ünlüdür eğer çok ödüyorsan bende geçmeni tavsiye ederim
kablo net altyapını da sorgula varsa ona da geçebilirsin
11 mbps alıyordum TürkTelekom'da iken sürekli ping sorunu vardı bir türlü ilgilenmediler sürekli internet hızım düşüyordu 8 lere kadar düştüğü oluyodu, bende kafam attı sözleşmeyi feshettim 800 TL'nin 550 TL'sini ödediler internet hızım şuan 80'e 4 mbps kesinti yok ping sorunu yok bence tavsiye ederim.
şunu belirtiyim turknetin teknik desteği yok denilicek kadar kötü site üzerinden kontrolleri gerçekleştiriyorlar onun dışında bişileri kargolamanı istiyebilirler. 10 tl fazla vererek 100 download 4 upload alabilirsn.