Uzman Üye
Alt yapım Olsada Geçsem 6 aydır eziyet çekiyorum :!
eğer altyapın varsa kesinlikle tavsiye ediyorum ama altyapı yoksa değmezArkadaşlar, Osmaniye'ye taşındım ve binam 100 Mbps'e kadar destekliyor. TurkNet'e başvursam mı bilemiyorum. Herkes kopma sorunu var, kötü diyor. Kullanıcılardan yorum alabilir miyim?
Türknet üyesiyim dedikleri hız kabloluda 1000mbs ye kdr ulaşıyor şuana kdr sorun yaşamadım 2 aydır kullanıyorum sadece wifi de düşük oluyor kendi altyapıları var türk telekom altyapsını kullanmıyorlar. Fiyatları 250 şuan taahhüt olmadıgı için yükseltebilirler beğenmezsen cayma bedeli yok için rahat olsun 1 ay deneme süresi var sorun çıkarsa ödeme yapmadan çıkarsın 30 gün içindeArkadaşlar, Osmaniye'ye taşındım ve binam 100 Mbps'e kadar destekliyor. TurkNet'e başvursam mı bilemiyorum. Herkes kopma sorunu var, kötü diyor. Kullanıcılardan yorum alabilir miyim?
Hocam eskiden türknete sövmedik küfür bırakmazdım yeni alt yapı açıldı şimdi baya iyiArkadaşlar, Osmaniye'ye taşındım ve binam 100 Mbps'e kadar destekliyor. TurkNet'e başvursam mı bilemiyorum. Herkes kopma sorunu var, kötü diyor. Kullanıcılardan yorum alabilir miyim?