TurkNet'e geçilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben turktelekom kullanıyorum perfect tam anlamıyla lokasyon sakarya

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kankam zaten türk telekom altapısı kullaniyorlar müşteri hizmeleri rezalet eğer türk telekom kullanabiliyorsan türknetten uzak dur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Osmaniye'ye taşındım ve binam 100 Mbps'e kadar destekliyor. TurkNet'e başvursam mı bilemiyorum. Herkes kopma sorunu var, kötü diyor. Kullanıcılardan yorum alabilir miyim?
Türknet üyesiyim dedikleri hız kabloluda 1000mbs ye kdr ulaşıyor şuana kdr sorun yaşamadım 2 aydır kullanıyorum sadece wifi de düşük oluyor kendi altyapıları var türk telekom altyapsını kullanmıyorlar. Fiyatları 250 şuan taahhüt olmadıgı için yükseltebilirler beğenmezsen cayma bedeli yok için rahat olsun 1 ay deneme süresi var sorun çıkarsa ödeme yapmadan çıkarsın 30 gün içinde

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Turkneti 6-7 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunum olmadı Telekom altyapısını kullandığını unutmayın yani her yerde herkese aynı interneti veremezler neden çünkü telekomun altyapısının antika olduğu yerler var o tip yerlerde kopma ping gibi sorunlar yaşarsınız ama unutmayın telekom altyapısı olduğu için hangi firmanın internetini alırsanız alın aynı olacak. fiber altyapı yoksa mecbur telekom altyapısına muhtaç kalınıyor. Bulunduğunuz yerde komşularınızdan felan kullananlar var ise sorun memnunsa öyle bağlatın veya başvurup bağlatın zaten tahattüt yok istediğiniz zaman kapatabiliyorsunuz beğenmezseniz kapatın. Ben yıllar önce tüm markaların interneti denemiştim kota olmaması ve tahattüt olmaması ayrıca diğerleri 0.4 upload verirken 7mgpt upload vermesi, diğerleri 35 mgpt'e kadar hız verirken turknetin 100 mgpt'e kadar vermesi sayesinde Turkneti seçmiştim ve 100 mgpt'e kadar santral desteklediği kadarını alabiliyorsunuz mesela benim santral 80 mgpt destekliyor yeterli bir hız ve giga fiber yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı aynı fiyata 1000 mgpt hız alacağız gayet güzel

Üye
3 HİZMET YILI
bu devirde taahütsüz internet kullanılmaz 2-3 ayda bir zam yapıyolar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Türknete geçilir altyapım var 1000 e 1000 alıyorum altyapın olmasa bile yine 70 50 alıyorsun diye biliyorum

Üye
3 HİZMET YILI
geçilmez çünkü sözlerinde durduklarını ben görmedim hep eski müştericilik oynuyorlar .

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Osmaniye'ye taşındım ve binam 100 Mbps'e kadar destekliyor. TurkNet'e başvursam mı bilemiyorum. Herkes kopma sorunu var, kötü diyor. Kullanıcılardan yorum alabilir miyim?
Hocam eskiden türknete sövmedik küfür bırakmazdım yeni alt yapı açıldı şimdi baya iyi

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Alt yapın sağlam ise güzel performans alırsın.
Post automatically merged:

Alt yapın sağlam ise güzel performans alırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kullandığım en iyi sağlayıcı olmakla birlikte en ucuz sağlayıcı kesinlikle tavsiyemdir

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnternet mükemmel ama teknik servisleri iyi değiller

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk arkadasım 1 yıldır kullanıyor performans anlamında bır sıkıntı yasamıyor tavsıye edıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...