Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba TürkNet güzel mi ? Şuan superonline kullanıyorum ve türknet hoşuma gitti açıkçası ne gibi sıkıntılar oluyor? Kullananlar yorum yapabilir mi
Konuyu gördüğüm gibi gelip yazma gereksinimi duydum.
1 yaz kullandım bağlantı sorunları müşteri hizmetleri vs felaket kötü saatlerce aradığımı bilirim açmadılar ama git yeni üye olacakmışsın gibi ara açarlar tamamen scam kardeşim uzak durmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Hele sen ben ayrılıcam sizden diyorsun 1 ay oyaladılar beni ekstra fatura için, tamamen rezalet.
Türknete geçerken bir sorun yaşamazsan, çok memnun kalırsın. MT olmaması bazen dezavanyaj olabiliyor. Ama sonuçta tahhüt yok. Geçip denersin, beğenmezsen hemen cayabilirsin
2 yıldır türknetteyim altyapı çalışması dışında internetim hiç kesilmedi hız değerleride iyi durumda eğer türknet kullanan tanıdığın sana kod versin hem sen 1 ay bedava kullan hem o kullansın
knk bende türk nete geçmeyi düşünüyodum ama türk nete geçerken tamam geççez diye talimat veridm intarentten sonra iptal etme kararı aldım onun için bile telefonu açmadılar müşteri hizmetleri 0