Tamam hocam teşekkürlerOlabilir ama çok onun hakkında bilgim yok ama illaki olur eğer orjinal modem değil ise
marka sorucaktım bende öneri için saolun@bedrhn55 illa modem alacam diyorsan Keenetic modellerine bakabilirsin şuan piyasanın en iyisi bu marka
kısa bi kablo var lolde 27 ping alıyorum tt internet modem biraz eskidi değiştirince pingim düşermi diye merak ettimmodemle alkalı değil modem iletim hızını etkilemez binanızdaki altyapı ile ilgili ayrıca pc ne kadar gelen kablolarda ne kadar fazla ek varsa ping ve hızı etkiler
onu tam olarak bilmiyorum hocam ya@bedrhn55 ne kadarlık paket kullanıyorsun vdsl mi adsl ona göre yoksa modem degiştirmen fark etmicek
türknet altyapısı yok malesef burdaGeçtiğin internete göre değişir bence türknet veya kablonete geç.
peki böyle önerdiğin bir marka veya kullanıpta memnun oldugun bir modem varmı?Fark gösterecektir alacağın modemin kendi işlemcisi vardır
kablolarım iyi kankada modem biraz sıkıntılı gibiModem den çok kullandıgın kablo uzunlugu önemli knk kaliteli kablo kullan daha iyi sonuç alırsın.
knk modemle pek alakalı bir durum yok benden söylemesi ama sen bilirsin senelerdir aynı modemi kullanıyorum pek bir degişiklik yok hızda hatta aynı interneti kullanan arkadaşlarımın modemi yeni olmasına ragmen ben daha hızllı bir internete erişim saglıyorum.kablolarım iyi kankada modem biraz sıkıntılı gibi
internet paketi önemli diyorsun anladım teşekkürlerknk modemle pek alakalı bir durum yok benden söylemesi ama sen bilirsin senelerdir aynı modemi kullanıyorum pek bir degişiklik yok hızda hatta aynı interneti kullanan arkadaşlarımın modemi yeni olmasına ragmen ben daha hızllı bir internete erişim saglıyorum.