Twitch Yayın Paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Twitch için genel paket arıyorum bir bütcem yok yardımcı olabilecek arkadaş varsa yayında ve discordda onun reklamını yapabilirim anca yeni bir yayıncıyım 1k takipçim 13 abonem ve bir adaet te discord sunucum var yardımcı olabilecek arkadaş varsa yazabilirmi.

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Biraz araştırma ve temel düzeyde photoshop bilgin varsa youtubeta template (psd) dosyalara bakabilirsin güzel ve şık tasarımlar var onları kendine göre editleyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Biraz araştırma ve temel düzeyde photoshop bilgin varsa youtubeta template (psd) dosyalara bakabilirsin güzel ve şık tasarımlar var onları kendine göre editleyebilirsin.
photo shop programı kullanmayı bilmiyorum kanka yoksa kimseden medet uman birisi değilim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bir onluk sitesinde sana yardımcı ola bilicek arkadaslar bula bilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yorum kasma uğruna konuyu çöp etmis arkadaşlar yardımcı olmayi cok isterdim fakat photoshop adina bir bilgim yok fakat senin icin chatgpt kullanarak ufak bir yardim aldim umarim yararli olur

Adobe Photoshop'u kullanmaya başlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
  1. Lisanslı Bir Sürüm Edinin: Adobe Photoshop'un güncel ve lisanslı bir sürümünü edinmeniz gerekmektedir. Adobe Creative Cloud aboneliği ile en güncel sürümlere erişebilirsiniz.
  2. Kurulum: İndirdiğiniz Adobe Photoshop'u bilgisayarınıza kurun. Kurulum süreci oldukça basittir.
  3. Temel Araçları Öğrenin: Photoshop'un temel araçlarını ve paletleri keşfedin. Seçme araçları, boyama araçları, katmanlar, efektler ve diğer temel özellikler hakkında bilgi sahibi olmak işleri kolaylaştıracaktır.
  4. Online Kaynaklardan Eğitim Alın: YouTube ve diğer çevrimiçi platformlarda, Adobe'nin resmi web sitesinde veya diğer eğitim sitelerinde ücretsiz ve ücretli eğitimleri aratarak öğrenmeye başlayabilirsiniz.
  5. Pratik Yapın: Öğrendiklerinizi uygulamak için kendi projelerinizi oluşturun ve Photoshop'u deneyimleyin. Pratik yaparak becerilerinizi geliştirebilirsiniz.
  6. Deneme ve Hata Yapın: Photoshop, öğrenirken deneme ve hata yapmanıza izin verir. Hatalardan öğrenerek ve pratik yaparak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
  7. İleri Düzey Özellikleri Keşfedin: Temel düzeyde hakim olduktan sonra, Photoshop'un daha gelişmiş özelliklerini ve araçlarını keşfetmeye başlayabilirsiniz.
Unutmayın, Photoshop gibi karmaşık bir programı tamamen öğrenmek zaman alabilir, sabırlı olun ve sürekli olarak yeni şeyler öğrenmeye devam edin. İlerledikçe yetenekleriniz ve tasarım becerileriniz gelişecektir. Başarılar dilerim!

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
eyer bilmıyosan yt de büssürü videosu vara ordan kafana yatanı ındırıp kurup halledebilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben yardımcı olurum kral, yeni yayıncılara yardımımız dokunsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...