Onaylı Üye
1 haftada 50 takipçim olmuştu. Hedef kitle belirle
yaparız brom bizdebiraz zor brom eğlenceli içerikler lazım
Önce kendi guildin falan varsa oradan abone toplıyacaksın dostum ....populer oyunalr seç...bir süre biz sana desteğe geliriz...Malum sayı yüksek olunca kaliteli oluyor....Muhabbetin çok olsun artık ondan sonra Ya nasipArkadaşlar tw de yayın yapmak istiyorum ama kitleyi nasıl kazanırım hani pat diye yayın açınca kimse izlenmez nasıl sağlayabilirim şimdiden teşekkürler
bak bu uygulamayı bilmiyordum bu iş yaparkolay ama kaç indirme veya yükleme alıyorsun ona baglı şimdi
iyi ise sadece yapman gereken streamlabs uygulamasını indir herşey hazır zatenyayın yapmak için her ayar hazır oluyor
rx 580 ekran kartım var yeterli olmaz mıo uploadla yayın açsanda kalite düşük olur insanlar izlemez iyi bi işlemci ve ekran kartı edin internetine upload packeti al biraz masraflı olucak
hatta baya masraflı olur
ikisi birlikte oyunları çok prof olmasada oynarım sohbetimde iyidir idare edericerigin nedir yayınlarda ? oyun mu eglencelı vakit mi?
inşallah bende çok istiyormu ya ustaHayırlısı olsun kardeş inşşallah gönlünce olur istediğin.
oynuyorum zaten ama yayın açtığım gibi birileri gelir mi korkum oPopuler oyunlari oynayabilirsin
hadi hayırlısı insallah yakın zamanda cok takipçin olurikisi birlikte oyunları çok prof olmasada oynarım sohbetimde iyidir idare eder
pubg mobile falan iyi oynadığın oyunarı hep çekmeye çalış emin ol ki 3 5 derken istediğin olucaktır Hayırlı olsun şimdiden..inşallah bende çok istiyormu ya usta
Post automatically merged:
oynuyorum zaten ama yayın açtığım gibi birileri gelir mi korkum o
teşekkürler çok sağolunpubg mobile falan iyi oynadığın oyunarı hep çekmeye çalış emin ol ki 3 5 derken istediğin olucaktır Hayırlı olsun şimdiden..
Rica Ederim motivasyon en önemli Şeylerden Biridir Böyle Durumlardat
teşekkürler çok sağolun![]()