Uzman Üye
Arkadaşlar 10 k Takipçi 10-15-20 tl arası
Sağlam site bilen varmı
Sağlam site bilen varmı
%70 gerçek olur ama sonradan takipten çıkma durumları var paranla rezil olursunpeki o satın alacağın takipçiler gerçekmi ??
ozaman neden takipçi satın alıyorsunuz bazıları gerçek değil hem seni tanımadıkdan sonra ne anlamı var bir insan seni beğeniyorsa yada seviyorsa takip eder zaten.%70 gerçek olur ama sonradan takipten çıkma durumları var paranla rezil olursun
ben bir şey demiyorum piyasanın gerçek yüzünü söylüyorum zaten bu siteler resmi değil zaten bu söylediklerimi de siteler doğruluyorozaman neden takipçi satın alıyorsunuz bazıları gerçek değil hem seni tanımadıkdan sonra ne anlamı var bir insan seni beğeniyorsa yada seviyorsa takip eder zaten.
1K 95 KRŞ ? fakedir o1K 95 KURUŞA OLAN Bİ SİTE VAR AMA 10 20K İÇİN BİRDEN FAZLA GÖNDERİM YAPMAN GEREKİR
Gorunum diye bi site var türkler var ordada hayvan gibi yt kasarsınKingdomlikes ücretsiz istersen satında alabiliyorsun ama satın almadanda rahatlıkla kasabilirsin ben yt abone kasmıştım instagram denemedim ama işe yarıyordur neden olmasın neredeyse her siteye kasabiliyorsun sayfayı incelemeni öneririm
yoo gayette geliyor kullandım ben1K 95 KRŞ ? fakedir o