Udemy Kurslarıyla İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben udemy'den c# kursları alıyorum ama mesela sql, access gibi veritabanı derslerini falan geçiyorum işime yaramaz diye. Sizce geçmelimiyim yoksa hepsini öğrenmeliyim?

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hepsini öğrenmeye çalış :=)

Üye
7 HİZMET YILI
Hepsini öğrenmeye çalışman daha iyi olur

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba hocam, temelini ne kadar sağlam tutarsan yolun da okadar istikrarlı yürürsün

Üye
7 HİZMET YILI
Mysql, mariadb ya da postresql tavsiye ederim. Sql komutları genelde aynı oluyor ama özellik bakımından postgresql çok daha fazla şey destekliyor.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Veritabanları daha çok ofis şirket gibi yerler için lazım. Ben hile geliştiricisi olmak istiyorum. Gerçekten gerek varmı onlara?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Veritabanları daha çok ofis şirket gibi yerler için lazım. Ben hile geliştiricisi olmak istiyorum. Gerçekten gerek varmı onlara?
Nasıl ofisler için :D sen bir hile kodladin, buna üyelik girişi gün sınırı lisans koymak için gene database bilgin olması gerekecek :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
geçme onlarda çok önemli örnek veriyorum hile kodladın ve bunu satacaksın bunun için sql veri tabanında üyelikleri tutabilirsin. tabi php kullancam dersen mysql da olabilir ama sql daha iyidir.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
SQL bilgim var zaten. Sorguları falan biliyorum. İlerde günlü hile satmayı düşünüyorum. Anladığım kadarıyla SQL lazım. Teşekkür ederim.

Tek Rakibim Microsoft
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bence udemy gereksiz okuluna git daha çok şey öğrenirsin. devletin kursları var ya da bilgisayar bölümüne git.

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hepsini öğrenmeni tavsiye ederim. İleride ben bunları niye geçtim diye yakınabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...