10 Haz 2020 #1 NiyuS If you are going through hell keep going Süper Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 1,059 Tepki puanı 257 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Başlıktada belirttiğim gibi pc ye indirmenin bir yolu varmı sanırım bazılar ps4 emülatör diye bişe indiriyor ama hiçbirşey anlamıyorum eğer pc sine indiren varsa bana anlatabilirmi ?
Başlıktada belirttiğim gibi pc ye indirmenin bir yolu varmı sanırım bazılar ps4 emülatör diye bişe indiriyor ama hiçbirşey anlamıyorum eğer pc sine indiren varsa bana anlatabilirmi ?
10 Haz 2020 Konuyu başlatan #2 NiyuS If you are going through hell keep going Süper Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 1,059 Tepki puanı 257 Ödüller 10 10 HİZMET YILI tarcınxx12' Alıntı: BENCE KALİTELİ PC LERE İNDİRİLİR YANİ YOLU VAR EVET Genişletmek için tıklayın ... Dostum pc kaliteli olmasa konuyu açmazdım sorun nasıl indireceğimde
tarcınxx12' Alıntı: BENCE KALİTELİ PC LERE İNDİRİLİR YANİ YOLU VAR EVET Genişletmek için tıklayın ... Dostum pc kaliteli olmasa konuyu açmazdım sorun nasıl indireceğimde
10 Haz 2020 Yasaklandı #3 elwindfanx12 E KATARİNA Banlı Üye Katılım 11 Nis 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Yaş 25 6 HİZMET YILI kardeşim bulursan youtubeden bulursun burda yorum kasmaya gelenlerin ne yazdığı belli olmaz
10 Haz 2020 #4 SivaslıGral S Onaylı Üye Katılım 10 Haz 2020 Mesajlar 50 Çözümler 2 Tepki puanı 4 Yaş 26 5 HİZMET YILI Kanka indirirsin ama nası diyim ee zorlanırsın emulatorler var kodunu gir oynarsın Ama ps 4 tadını vermz
Kanka indirirsin ama nası diyim ee zorlanırsın emulatorler var kodunu gir oynarsın Ama ps 4 tadını vermz
10 Haz 2020 Konuyu başlatan #5 NiyuS If you are going through hell keep going Süper Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 1,059 Tepki puanı 257 Ödüller 10 10 HİZMET YILI elwindfanx12' Alıntı: kardeşim bulursan youtubeden bulursun burda yorum kasmaya gelenlerin ne yazdığı belli olmaz Genişletmek için tıklayın ... Dostum harbiden öyle ya sadece boş yorumlar SivaslıGral' Alıntı: Kanka indirirsin ama nası diyim ee zorlanırsın emulatorler var kodunu gir oynarsın Ama ps 4 tadını vermz Genişletmek için tıklayın ... Kankam allah için ben sormuşmuyum ps4 tadını verirmi diye ve nasıl indiririm diye sormuşum
elwindfanx12' Alıntı: kardeşim bulursan youtubeden bulursun burda yorum kasmaya gelenlerin ne yazdığı belli olmaz Genişletmek için tıklayın ... Dostum harbiden öyle ya sadece boş yorumlar SivaslıGral' Alıntı: Kanka indirirsin ama nası diyim ee zorlanırsın emulatorler var kodunu gir oynarsın Ama ps 4 tadını vermz Genişletmek için tıklayın ... Kankam allah için ben sormuşmuyum ps4 tadını verirmi diye ve nasıl indiririm diye sormuşum
10 Haz 2020 #6 celilsens Süper Üye Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 1,208 Çözümler 28 Tepki puanı 142 Ödüller 10 Sosyal 8 HİZMET YILI Dostum henüz emulatör yapılamadığı için oyunu kırmayı denemediler bile. Şu anlık malesef bunu yapamazsın.
Dostum henüz emulatör yapılamadığı için oyunu kırmayı denemediler bile. Şu anlık malesef bunu yapamazsın.
11 Haz 2020 Konuyu başlatan #7 NiyuS If you are going through hell keep going Süper Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 1,059 Tepki puanı 257 Ödüller 10 10 HİZMET YILI celilsens' Alıntı: Dostum henüz emulatör yapılamadığı için oyunu kırmayı denemediler bile. Şu anlık malesef bunu yapamazsın. Genişletmek için tıklayın ... Tamam eyw hocam
celilsens' Alıntı: Dostum henüz emulatör yapılamadığı için oyunu kırmayı denemediler bile. Şu anlık malesef bunu yapamazsın. Genişletmek için tıklayın ... Tamam eyw hocam
23 Haz 2020 #8 Ahmetcanksm Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar Süper Üye Katılım 24 Mar 2019 Mesajlar 656 Çözümler 1 Tepki puanı 38 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap telefonda bunu da deneyebilirsin güzeldir
27 Haz 2020 #9 Krul133711 Onaylı Üye Katılım 9 Haz 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 24 6 HİZMET YILI UFC what is this?