Ufoların varolduğuna dair kanıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Abim veya kardeşim yaşını bilmiyorum ama Türkiye'de cahil insanlar oldukça gelişmez. Resimli kanıt gösteriyorum yıldız diyor affedersin biri dalga geçiyor yazdıklarımla. Senin teknolojin onlara göre mağara onlar insanlara show yapıyor bulutları ayrıştırdığı video var telefonu görecek teknolojisi olacak tabiki. Yıldız diyen bile var Allah yardımcıları olsun Şuraya bir Mustafa Kemal Atatürk Sözü Bırakayım...Ekli dosyayı görüntüle 12818
Bak şimdi o fotoğraf herşey olabilir ama sen de diyorsun baştan beri uzay ile uzaylılar ile ilgin varmış.Sen biraz da ona yoruyor olabilirsin.Teknolojide bu kadar ileri seviyede olduğu söylenen uzaylılar çıplak gözle görünecek kadar amatör olamaz bence.Şu anki teknolojileri ile ensemizde bile olabilirler.Ben yine kesin bir şey söylemiyorum sen canlı canlı görmüşsün çünkü ne beni ne diğer arkadaşları dinleme neye istiyosan ona inan ama bence de uzaylılar var koskoca evrende yanlız olmamız imkansız

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bak şimdi o fotoğraf herşey olabilir ama sen de diyorsun baştan beri uzay ile uzaylılar ile ilgin varmış.Sen biraz da ona yoruyor olabilirsin.Teknolojide bu kadar ileri seviyede olduğu söylenen uzaylılar çıplak gözle görünecek kadar amatör olamaz bence.Şu anki teknolojileri ile ensemizde bile olabilirler.Ben yine kesin bir şey söylemiyorum sen canlı canlı görmüşsün çünkü ne beni ne diğer arkadaşları dinleme neye istiyosan ona inan ama bence de uzaylılar var koskoca evrende yanlız olmamız imkansız
Haklısın kral ama maalesef sadece ben değil ailecek gördük bize görünmeleri amatörlük anlamına gelmiyor keşif yapmaya geliyorlar ve bizim görmemize müsade ediyorlar ama sadece uzaktan.

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Valla koskaca evren vardır illa başka yaşamlar

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Haklısın kral ama maalesef sadece ben değil ailecek gördük bize görünmeleri amatörlük anlamına gelmiyor keşif yapmaya geliyorlar ve bizim görmemize müsade ediyorlar ama sadece uzaktan.
Bunları kendileri mi söylüyor :D Burada kimse dünya dışı canlıların varlığını inkar etmiyor fakat senin yazıların çok komik kardeşim :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ufo diye birşey yoktur.Bu halkın uydurması asıl ismi uzaylı.

Uzaylı:İsminde belirtildiği gibi uzayda yaşan varlık bizde uzayda olduğumuza göre bizde uzaylıyız :)
Bizden başka varlıklar olabilir de olmayabilir de Milyonlarca galaksi boşuna yok elbetteki bir yaşam vardır

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Koskoca evrenin sadece insanlar için olduğunu sanmıyorum. Bence de uzaylılar var. Yani bizim dilimizde "uzaylı" :) Youtube de evrenin ne kadar büyük olduğu hakkında videolar var zaten. Ne kadar küçük olduğumuzun kanıtı yazarsan zaten bir çok video çıkıyor. Dünyadan evrene ne kadar küçük olduğumuzu güzelce anlatıyor. Yani bence fotoğraftaki gerçekten de başka bir şey olabilir :D

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Güneş O Güneş Shopla Gece Yapmış
Edit ; Bence de Varlar
UFO Açılımı : Unknown Flying Objectif

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Valla hacı geçen beni alıp marsa bıraktılar geri dönüşte otostop çekmek zorunda kaldım. Bu arada boyutları minik olan ışıklı uçurtmalar var hobi severleri için :) denk geldiğimden biliyorum.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ya kardesim bi uzaylı olsanız ilk insan gibi bi varlığımı istila ederdiniz insan oğlu zaten birbirini yiyip bitiriyor :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ya cidden yazıklar olsun Türkiyenin IQ seviyesi bu mu ya bu kadar yazıya ve fotoğrafa verilen yanıt bunlar mı yıldız diyen oldu yazıklar olsun
yıldızı şaka olarak söyledim bunu gerçek olarak algılıyosan o senin sorunun sonunada şakanın belli olması için :thinkie: işareti koydum ve uzaylılar yok demiyorum evren çok büyük tabi ki de olabilir ama dünyaya gelip kendilerini gösterceklerini sanmıyorum sende diyosun ki nasanın bulamadığı şeyi ben buldum :residentsleeper: o kadar uzayda gezdiler bulamadılar sen dünyada buldun helal valla :rem:

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yıldızı şaka olarak söyledim bunu gerçek olarak algılıyosan o senin sorunun sonunada şakanın belli olması için :thinkie: işareti koydum ve uzaylılar yok demiyorum evren çok büyük tabi ki de olabilir ama dünyaya gelip kendilerini gösterceklerini sanmıyorum sende diyosun ki nasanın bulamadığı şeyi ben buldum :residentsleeper: o kadar uzayda gezdiler bulamadılar sen dünyada buldun helal valla :rem:
Hala saçmalıyorsun nasa bulsa sana niye söylesin ki sen kimsin ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
18 Yaşındayım velet değilim Almanca ve biraz Rusça biliyorum gerekli siyasi bilgileri yakın tarihi uzayı ve bir çok konu hakkında bilgim var. Ben buraya ciddi bir şey yazdım ve gerçek fotoğraflar paylaştım değil sana hepinize söylüyorum dalga geçecekseniz yorum yapmayın teşekkürler

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
18 Yaşındayım velet değilim Almanca ve biraz Rusça biliyorum gerekli siyasi bilgileri yakın tarihi uzayı ve bir çok konu hakkında bilgim var. Ben buraya ciddi bir şey yazdım ve gerçek fotoğraflar paylaştım değil sana hepinize söylüyorum dalga geçecekseniz yorum yapmayın teşekkürler
dalga geçmiyorum uzaylılar kendini gizleyemiyecek kadar sakat olmadığını düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dalga geçmiyorum uzaylılar kendini gizleyemiyecek kadar sakat olmadığını düşünüyorum
Uzaylılar kendini gizlemiyor zaten sen de bir uzaylısın. 1947 den belli bu olaylar oluyor FBI halka açık belgeleri var ingilizcen varsa veya çeviri yardımıyla okuyabilirsin polislerin 50 sayfalık belge ile dalga geçeceklerini sanmıyorum. NASA Konusuna gelirsek yıllardır bu gerçeği biliyorlar Amerikanın teknolojisi için saklıyorlar ve NASA çoğu kez pot kırdı canlı yayını kesti ve aya 1 kere gidildi sadece bunun nedenini biraz düşün. Ayın karanlık yüzü diye neden Transformers filmi çıkarttılar onu da düşün. Yıllar önce Johnny Bravo çizgi filminde posterde ikiz kulelerin yıkıldığına dair resim gösterip aradan zaman geçtikten sonra sırf müslümanlara düşman olmak için kendi insanını öldüren bir yaratık bu ABD nelere yapacağı aklının ucundan geçmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...