Uhpep dolandırıcıdır ve Uhpep'ten hiçbir şey satın almayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Uhpep nickli kullanıcıdan alım yaparsanız kesinlikle pişman olursunuz. Daha önce bu arkadaşı burada gördüm. Discord ekledim ve birkaç kez ürününü aldım. Sonrasında VAC ban yedim, hilenin detected olduğunu söylediğimde bana report yemişsindir, rage ayar kullanmışsındır, dedi. İstersen spoofer verelim, dedi. O sıralar durum yetmedi, boş verdim. Sonrasında tekrar spoofer aldım ve hile satın aldım. Hilenin undetected olduğunu söyledi, oyuna girdim. Sunucuda naked yürürken VAC ban yedi hesabım. Onun da hesabı VAC ban yedi. 1 aylık hile almıştım. Daha 10 dakika kullanıp detected olan hile olduğu için paramı iade istediğimde, arkadaş 2 gün boyunca asla cevap vermedi. Discord adresinde yorumlar bölümüne yorum yazmaya çalışırken beni Discord grubundan önce yasakladı, sonra ise Discord sunucusundan çıkarttı ve bana bu şekilde iade politikasının olmadığını söyledi.
Şimdi bir hile satıyorsun, undetected diyorsun ve hile detected oluyor ve hile yapımcısı olarak sen bile ban yiyorsun. Müşterini mağdur etmemek adına bir şeyleri düzeltmek yerine kendini haklı çıkartmaya çalışıyor ve sallamasyon politikalardan bahsediyorsun. Ne etik ne vicdani ahlaka sığmadığını düşünüyorum. Yorumu sizlere bırakıyorum, inanmayanlar için ise görselleri ekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bende pubg almayi düşünüyordum forumda biraz araştırdım bir çok kişi dolandırıldım diye konu açmis , iyiki araştırmısım yoksa param yana bilirdi Yetkililer bunun satış yapmasına izin vermemeli bence

Üye
2 HİZMET YILI
Bende almayi düşünüyordum forumda biraz araştırdım bir çok kişi dolandırıldım diye konu açmis , iyiki araştırmısım yoksa param yanıcaktı Yetkililer bunun satış yapmasına izin vermemeli bence
Valla başkan benim para yandı muhtemelen yansın sorun da değil. 1000tl beni yüceltmez ama onu küçültür. Güvenilir en azından yaptığı ürünün arkasında duracak en azından mağduriyet yaratıyorsa bile bunu telafi edebilecek birini bul bence. Bu patlayan 2nci hesabım. Bana sattığı spoofer 1000tl vermiştim onda bile buradaki konuları görünce farklı bir durum olduğunu düşünüp canım sıkıldı iyice yani.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
site üzeri olmayan hiçbir hileyi kullanmaya yeltenmeyin kanka saten

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Birçok kişi adam hakında dolandırıcı diyorsa neden hala banlanmıyor ki? Ne kadar tanıdık bi senaryo

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, yapılan inceleme sonucunda @uhpep'in Trade Hub kategorisinde satış yapması yasaklanmıştır ve Trade Hub kategorisindeki aktif olan tüm satış konuları kapatılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi forumlar dilerim. Konu çözüme kavuştuğu için de konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...