Aldığım ve banlandığım pubg hilesini vmodzdan almıştım zaten 1 günde banlandım.Böle bi tipin vmodz den daha iyi bir hile satacağını düşünmüyorum. Gayet iyi hileler var tek sıkıntıcı public olması. Herkes ulaşıyo ister istemez önlem alınması hızlı yoksa hileleri çatır çatır çalışıyor. Vakti zamanında pubg de kullandım 1 2 ay karakterim ban yemedi. Üstüne 2 yıl geçti sağlam duruyor karakterim.
Geçmiş olsun.
Kesinlikle sattım gitti politikası asla uygulamadım hiçbir kullanıcıma. Spoofer benim eski destekçilerimden gelen yeni bir üründü ürünü onlarca kez test ettirdik ve beta sürecinde forumda zaten satış konusunu açmıştım çok ucuzdan temin edilebilir şekilde satın alınabiliyordu.@uhpep Ürünün güncel olmaması bir sıkıntı ama güncellenmesini beklemeniz gerekir ancak çalışmayan ürüne desteğini vermek zorundasın veya iadesini yapman gerekir. Zaten mimlisin nedense hep seni buluyor bu tür işler konuyu tatlıya bağlarsan senin açından iyi olur. Sattım gitti politikasına izin veremeyiz.
Gereksiz polemik yapıyorsun spooferi aç ve hata mesajının fotoğrafını at zaten yukarda yazdığım mesajla birebir eşleştiği görülecektir. İyi forumlarYalan konuştuğunu Attığım resimlerdeki mesajları okuyarak rahat bir şekilde görebilirsiniz. Ben kendisine herhangi bir fotoğraf göndermedim.
Konuşmalarda belirttiğim gibi programı açtığımda herhangi bir eylem olmadığını söyledim, apex+spoofer3.jpg li resimde görüldüğü gibi anydeskten pc'me bağlanıp sorunu kendi gözüyle görmüştür.
Apex konusunda ise forumda açtığı konuda undetected yazılı olduğunu görebilirsiniz.
Kimse güncel olmayan ban riskinin %100 olduğunu bilerek satın alım yapmaz. Önden ben parayı veriyim güncellenince bana key atarsında demez.
Güncellemesini bekler öyle satın alır.
Ben hileyi yarın alıyım günden boşa gitmesin dediğimde , bana keyi ne zaman aktif etseniz o zaman süreniz başlar demiş.
Madem böyle bir sorun vardı neden şuan böyle bir sorun var hile temize çıkınca alırsın demedi. Amacı çok belli
Öylemi yapıyormuşum. Ee hani sana fotoğraf atıp silmiştim bir yerinden niye uyduruyosun?Gereksiz polemik yapıyorsun spooferi aç ve hata mesajının fotoğrafını at zaten yukarda yazdığım mesajla birebir eşleştiği görülecektir. İyi forumlar
Keyi zaten sen kullanmışsın destek alırken official discord sunucusundan, login yapmayı denemelisin. Apex ürünü güncelleniyor, güncelleme sonunda ürününü teslim alacaksın. İyi forumlarÖylemi yapıyormuşum. Ee hani sana fotoğraf atıp silmiştim bir yerinden niye uyduruyosun?
Windows defenderi kökten kapatmıştım ve sen anydeskten girip kapalı olduğunu gördün.
Aynı programla windows defender ve güvenlik duvarını açtım. Sadece korumaya karşı kapalı yaptım attığın spooferi silmesin diye.
Bir baktım açıldı sorun demekki internetten değilmişKayıt oluyum dedim bir baktım bana satıığın key kullanılmış
Apex Ücretinide İade Et.
Bak çocuk açılmayan bir login ekranında key kullanmam nasıl mümkün olabilir söylesene bana. Ayrıca official discord sunucusundaki ticket hala açık durumda yazışmalar duruyor.Keyi zaten sen kullanmışsın destek alırken official discord sunucusundan, login yapmayı denemelisin. Apex ürünü güncelleniyor, güncelleme sonunda ürününü teslim alacaksın. İyi forumlar
Bak çocuk derken xd Keyinizin kullanılmama sorununda bilgi aldığımda size geri dönüş yapacağım. Eğer sistemsel bir hata olduğunu söylerlerse spooferin iadesini geçebilirim.Bak çocuk açılmayan bir login ekranında key kullanmam nasıl mümkün olabilir söylesene bana. Ayrıca official discord sunucusundaki ticket hala açık durumda yazışmalar duruyor.
@#MorpHeus bu kadar pişkinlik fazla değil mi sizce?
Bak burada bana satın aldıktan sonra kurduğun cümleyi kursaydın ''apex ürünü güncelleniyor, dll'ye geçirdiğim zaman ileteyim şu anda atarsam ban yersin'' alırmıydım sence? Almazdım kimse almazdı bu yaptığın nitelikli dolandırıcılık.Bak çocuk derken xd Keyinizin kullanılmama sorununda bilgi aldığımda size geri dönüş yapacağım. Eğer sistemsel bir hata olduğunu söylerlerse spooferin iadesini geçebilirim.
Trade konularında güncelleniyora alınmıyor, bu yüzden discord sunucusu var konuda ordan son durmu sorara bilgi alabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 96628
Farklı bir satıcıdan pubg ürünü aldıktan sonra 1 gün geçmeden ban yediğinde onada gidip yeeaaa kardeşim bu nitelikli dolandırıcılııkk yiiiaaaa dedin mi çok merak ediyoyorum doğrudusu. Sana keyi kullanmadan süresi gitmez demişim daha ne diyeyim?Bak burada bana satın aldıktan sonra kurduğun cümleyi kursaydın ''apex ürünü güncelleniyor, dll'ye geçirdiğim zaman ileteyim şu anda atarsam ban yersin'' alırmıydım sence? Almazdım kimse almazdı bu yaptığın nitelikli dolandırıcılık.
Ekli dosyayı görüntüle 96629
Anlama sıkıntın var sanırım. ''Apexi alsam şimdi giremiycem yarın alıyım '' demişim.Farklı bir satıcıdan pubg ürünü aldıktan sonra 1 gün geçmeden ban yediğinde onada gidip yeeaaa kardeşim bu nitelikli dolandırıcılııkk yiiiaaaa dedin mi çok merak ediyoyorum doğrudusu. Sana keyi kullanmadan süresi gitmez demişim daha ne diyeyim?
Site sahibinin '' Zaten mimlisin '' demesi yüzünde (varsa) kızarıklık oluşturmuyorsa zaten hala o olgunluğa ulaşamamış.
Hakkında açılan diğer konularda paranla 70 cm zurna dürüm yedim gibi pişkin bir ifade kullanmış.
benzer sıkıntıyı bende yasadım sıtede bulunan spoofer urunu ve sen gıbı apex hılesı ıcın konustuk. hatta forumda konusmalarımız modarotorler tarafından kaldırıldı . sıtedekı nın yanlıs oldugunu ve sıteden banlandıgı ıcın degıstıremedıgınden ucretlerı degıstıremedıgını gıbı bı ozet gecmıstık. sahsı fıkrımı ordada belırtmıstım kı kendını bıraz yüksek tepelerde goren arkadas uhbep. okuduktan sonra ıyıkı bulasmadım dedım. gereken elınde kanıtların mevcut. savcılıga basvur krdesım. mesaj atarsan avukat konusunda yardımcı olabılırım
Sen halen dolandırıcı ifadesini kullanıyorsun sanırım gerçekten yazdıklarımı okumuyorsun bile. Spooferin official satıcısına mesaj attım keyin son durumu hakkında kullanıcımın keyini kullanmadığı halde keyin neden erişiminin olmadığını sordum eğer adam akıllı bir cevap alamazsam zaten spooferi iade edeceğimi söyledim. Apex içinde hilenin güncellenmesinin ardından direkt olarak ürüne erişimin olacağını beyan ettim.
Herşeyden önce sitemde para iadesinin olmadığını belirten kocaman bir yazı mevcuttur. Ben bunun üstüne zaten böyle bir sorun oluşması durumunda iade edeceğimi açıkca beyan ettim. Aynı şeyleri tekrar, tekrar yazıyoruz sürekli 3'üncü şahıs kişiler dahil oluyor ve konu gittikçe uzuyor ve bu şekilde sonuç sen ürüne erişsen dahi memnun olmayacak ve öylece ortada kalmış gibi hissedeceksin. Spoofer sağlayıcısında geri dönüş aldığımda ürünün iadesini geçeceğim gereçekten yoruldum aynı şeyleri yazma lütfen.
İndirim yok kardeşim youtube üzerinden indir sen spooferini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?