Uhpep tarafından dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sen halen dolandırıcı ifadesini kullanıyorsun sanırım gerçekten yazdıklarımı okumuyorsun bile. Spooferin official satıcısına mesaj attım keyin son durumu hakkında kullanıcımın keyini kullanmadığı halde keyin neden erişiminin olmadığını sordum eğer adam akıllı bir cevap alamazsam zaten spooferi iade edeceğimi söyledim. Apex içinde hilenin güncellenmesinin ardından direkt olarak ürüne erişimin olacağını beyan ettim.

Herşeyden önce sitemde para iadesinin olmadığını belirten kocaman bir yazı mevcuttur. Ben bunun üstüne zaten böyle bir sorun oluşması durumunda iade edeceğimi açıkca beyan ettim. Aynı şeyleri tekrar, tekrar yazıyoruz sürekli 3'üncü şahıs kişiler dahil oluyor ve konu gittikçe uzuyor ve bu şekilde sonuç sen ürüne erişsen dahi memnun olmayacak ve öylece ortada kalmış gibi hissedeceksin. Spoofer sağlayıcısında geri dönüş aldığımda ürünün iadesini geçeceğim gereçekten yoruldum aynı şeyleri yazma lütfen.
Post automatically merged:

İndirim dilenen arkadaş sen değil misin? İndirim yok kardeşim youtube üzerinden indir sen spooferini.
Site ingilizce :D Nede olsa kimse anlamaz çevirmekle uğraşmaz.
Herşeyi kılıfına iyi uydurmuş. Düzeneği sağlam kurmuş.

@#MorpHeus Bu platformda noktayı koyacak olanda bellidir , adaletli davranacağından şüphem yok.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Adamın adı çıkmış zaten scampep diye biraz araştırsaydın şahısı keşke

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Sen halen dolandırıcı ifadesini kullanıyorsun sanırım gerçekten yazdıklarımı okumuyorsun bile. Spooferin official satıcısına mesaj attım keyin son durumu hakkında kullanıcımın keyini kullanmadığı halde keyin neden erişiminin olmadığını sordum eğer adam akıllı bir cevap alamazsam zaten spooferi iade edeceğimi söyledim. Apex içinde hilenin güncellenmesinin ardından direkt olarak ürüne erişimin olacağını beyan ettim.

Herşeyden önce sitemde para iadesinin olmadığını belirten kocaman bir yazı mevcuttur. Ben bunun üstüne zaten böyle bir sorun oluşması durumunda iade edeceğimi açıkca beyan ettim. Aynı şeyleri tekrar, tekrar yazıyoruz sürekli 3'üncü şahıs kişiler dahil oluyor ve konu gittikçe uzuyor ve bu şekilde sonuç sen ürüne erişsen dahi memnun olmayacak ve öylece ortada kalmış gibi hissedeceksin. Spoofer sağlayıcısında geri dönüş aldığımda ürünün iadesini geçeceğim gereçekten yoruldum aynı şeyleri yazma lütfen.

İndirim yok kardeşim youtube üzerinden indir sen spooferini.

Spoofer iade edeceğim yazmışsın ancak konuşmalarda iade kısmına yanaşmadığını görüyorum konuyu en geç 24-48 saat için tatlıya bağlanmasını (iade konusunda) bekliyorum. Konuyu kilitliyorum konu sahibi bana özelden yazsın gelişmeleri sorun olursa konuya cevap atması de için tekrar konunun kilidini açacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...