- Konuyu başlatan
Site ingilizceSen halen dolandırıcı ifadesini kullanıyorsun sanırım gerçekten yazdıklarımı okumuyorsun bile. Spooferin official satıcısına mesaj attım keyin son durumu hakkında kullanıcımın keyini kullanmadığı halde keyin neden erişiminin olmadığını sordum eğer adam akıllı bir cevap alamazsam zaten spooferi iade edeceğimi söyledim. Apex içinde hilenin güncellenmesinin ardından direkt olarak ürüne erişimin olacağını beyan ettim.
Herşeyden önce sitemde para iadesinin olmadığını belirten kocaman bir yazı mevcuttur. Ben bunun üstüne zaten böyle bir sorun oluşması durumunda iade edeceğimi açıkca beyan ettim. Aynı şeyleri tekrar, tekrar yazıyoruz sürekli 3'üncü şahıs kişiler dahil oluyor ve konu gittikçe uzuyor ve bu şekilde sonuç sen ürüne erişsen dahi memnun olmayacak ve öylece ortada kalmış gibi hissedeceksin. Spoofer sağlayıcısında geri dönüş aldığımda ürünün iadesini geçeceğim gereçekten yoruldum aynı şeyleri yazma lütfen.
Post automatically merged:
İndirim dilenen arkadaş sen değil misin? İndirim yok kardeşim youtube üzerinden indir sen spooferini.
Herşeyi kılıfına iyi uydurmuş. Düzeneği sağlam kurmuş.
@#MorpHeus Bu platformda noktayı koyacak olanda bellidir , adaletli davranacağından şüphem yok.