Üniversite 1.dönem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ama buşekilde düşünerek nasıl ilerliyeceğiz hocam sen moralini bozma yanlış seçim mi yaptım diye düşünme kendini sürekli düşürüyorsun moralman korkuyla yaşayamazsın sen elinden geleni yap ne hevesle girmiştim diyorsun bak o heveslerini düşünüp kendine gel kardeşcan

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Umarım vizelerini düzeltirsin güzel bölüm

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Evet arkadaslar merhaba ben bilgisayar müh 1.sınıf öğrencisiyim ve maalesef ilk dönem berbat bitti vizelerden yüksek almama rağmen finallerden +41 şartı var ve ben bundan dolayı 3 dersten kaldım ortalamam 1.75 sınıfta falan kalma nasıl veya sizce yanlış bölüm mü seçmişim çok kararsızım bırakmayı bile düşünüyorum ne yapmalıyım sizce büyük hevesle gelmiştim fakat morelim aşırı bozuk hayal kırıklığı var.
azim

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Kanka bende bilgisayar mühendisliği okuyorum 1. sınıf ortalamam 3.48 di yani. Derslerde aşırı zor şeyler yok ingilizcede kimse kafanda durup sana çalış demeyecek kendin öğrenmelisin. Açıkcası çok çalışmanı gerektirecek bir bölüm çalışmayı sevmiyorsan yol yakınken değiş. Fizik matematik te anlaşılmayacak gibi değil internette birsürü kaynak var. Genelde de hocaların kullandığı kitapları okumak yeterli oluyor zaten

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
toparlarsın kanka kasma bu kadar üniye hoşgeldin

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Aga ne olur ne olmaz yks başvurusunu yap bence 2. Dönemde fikrin değişmezse farklı Bi bölüm okumaya fırsatın olur en azından

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk hemen karar verme önce hocalarınla ve ailenle tartış ama hemen karar verme

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
gidersin bir yere merak etme herşeyi bilmesen bille illaki bir yeri tuturuyorsun uludağ ünisi bile belli bir doğru yap direk gidersin takma yani üzülme deymez

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet arkadaslar merhaba ben bilgisayar müh 1.sınıf öğrencisiyim ve maalesef ilk dönem berbat bitti vizelerden yüksek almama rağmen finallerden +41 şartı var ve ben bundan dolayı 3 dersten kaldım ortalamam 1.75 sınıfta falan kalma nasıl veya sizce yanlış bölüm mü seçmişim çok kararsızım bırakmayı bile düşünüyorum ne yapmalıyım sizce büyük hevesle gelmiştim fakat morelim aşırı bozuk hayal kırıklığı var.
Dostum öncelikle Allah kolaylık versin. Ama şöyle birşey var önce kurtarma sınavlarına girip finallerin yeniliceksin o şekilde geçebilirsin ha olmazsa yaz okulu. Oda olmazsa 1 sınıfta olduğun için ortalamam tutmuyorsa sorumlu geçemediği. İçin sınıf tekrarına girersin fakat yani finallerden nasıl bukadar düşük aldın anliyamadim.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İlk başta korkmuştum artık korkmuyorum

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Canını sıkmamaya çalış daha önünde uzun bir dönem var

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sakin ol kasma chill ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...