Onaylı Üye
onlar trollemeye gelmiş zaten emek nedir biliyorlar mı acabaagac tamamda dershaneye o kadar para verdik sence emeğe yazık deilmi
Post automatically merged:
işte o olmuyo be bro bu sene de olmazsa boku yedik demekki
bro herkesin bakış açısı farklıdır .onlar trollemeye gelmiş zaten emek nedir biliyorlar mı acaba
aynen haftaya cumartesihaftaya mı siz
virüs korkusu değilde virüs etmenleri okulun olmaması gerekli eğitimi alamamak bizi çok etkiledi beni doğrusuhem virüs korkusu hem sınav doğrudur
haklısın mesela uzaktan eğitimlerden aldığım verim 0 .hiçbir işe yaramadıvirüs korkusu değilde virüs etmenleri okulun olmaması gerekli eğitimi alamamak bizi çok etkiledi beni doğrusu
e okul üzerinden yayınlandı diye biliyorum ordan bak istersenbeyler bu karne işi ne olcak oturdugum yerden sınıf atladım
ve sınavı erkene alma olayları beni ve tüm öğrenciler aşırı etkilediğini düşünüyorum sırf turizmi erken başlatmak için yapılan bir hamle sanırım yanlış olduğunu düşünüyorumhaklısın mesela uzaktan eğitimlerden aldığım verim 0 .hiçbir işe yaramadı
ülkemizde eğitime önem mi veriyolar sanki . sırf elin cocuğu tatil yapsın diye bizim geleceğimizle oyunuyolarve sınavı erkene alma olayları beni ve tüm öğrenciler aşırı etkilediğini düşünüyorum sırf turizmi erken başlatmak için milyonların geleceğiyle oynuyorlar
haklısında ne diyeyim görücez haftaya umarım iyi gçerkaygının çoğu kotudur ama kaygı olmalı kardeşim yarın giriceksin sınava yapıcaksın illaki elin titreyebilir dideral alıyorsun 30 dk onceden tamamdır
umarım bro inşallahhaklısında ne diyeyim görücez haftaya umarım iyi gçer
aga öyle de kolay konuları bile zorlicaklar bu seneMuhtemelen bu sene kolay olacak konular azaldı ve görmediğiniz şeyleri sormayacaklar.
keşke o kadar kolay olsa be bro :dkaygının çoğu kotudur ama kaygı olmalı kardeşim yarın giriceksin sınava yapıcaksın illaki elin titreyebilir dideral alıyorsun 30 dk onceden tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?