Onaylı Üye
Unlost eco 2 alıcam Sizce valorant,CSGO v.b oyunlarda kaç fps verir
Bunun yerine az daha koyup donanım arşivinin yeni sistemine bakabilirsinUnlost eco 2 alıcam Sizce valorant,CSGO v.b oyunlarda kaç fps verir
Ben önceden kullanıyordum yani oyunlarda grafikleri fullemedikçe yani orta derecede gayet te iyi fps alıyordum kesinlikle drop yoktu yani bence almaya değer fakat şuan ne kadar onu bilmiyorum.Unlost eco 2 alıcam Sizce valorant,CSGO v.b oyunlarda kaç fps verir
alınmaz arkadaşım aldı pişmanUnlost eco 2 alıcam Sizce valorant,CSGO v.b oyunlarda kaç fps verir
Tamam kankada. Güvenilir değil.rtx 2060 16gb ram ryzen 5 3600 bu sistemi 3 hafta once 13k ya verdim. ikinci el pc fiyatlarina bir bak derim duser belki
Neden alınmaz?alınmaz arkadaşım aldı pişman
Kanka zaten öyle bir pc değil droplanıcak bir pc değil.Ben önceden kullanıyordum yani oyunlarda grafikleri fullemedikçe yani orta derecede gayet te iyi fps alıyordum kesinlikle drop yoktu yani bence almaya değer fakat şuan ne kadar onu bilmiyorum.
Kimmiş o arkadaşların knk aynı mesajları yazma. YORUM KASMA.kullanan arkadaslarım pişman tavsiye etmem
Aynen 5 10 yıllık bir pc zatencs valo için yeterli bence ama bütçeyi arttırıp biraz daha iyi bir şey alsan güzel olur bu arada o pc fazla uzun ömürlü değil günü kurtarmalık bir pc
6 senelik arkadaşım kanka aynı mesajları nerde yazıyorumKanka zaten öyle bir pc değil droplanıcak bir pc değil.
Post automatically merged:
Kimmiş o arkadaşların knk aynı mesajları yazma. YORUM KASMA.