Süper Üye
Injectorunda paste xdBuild edip onu kullanabilirsin o zaman pub injector ne kadar sağlam bilmiyorum ama pub değil
Injectorunda paste xdBuild edip onu kullanabilirsin o zaman pub injector ne kadar sağlam bilmiyorum ama pub değil
Naptın text ler aynı diye içini açıp mı inceledin sen onu kullan o zaman.Injectorunda paste xd
Textler aynı olmasıyla alakası bile yok paylaştığın şeyler public kaynaklar en azından credits atabilirdinNaptın text ler aynı diye içini açıp mı inceledin sen onu kullan o zaman.
you can inject it in the middle of the game with no problems , i used it before , safe to useDoes it work ingame? Or you have to select skin before the game starts?
Tm dostum onu kullanmaya devam etTextler aynı olmasıyla alakası bile yok paylaştığın şeyler public kaynaklar en azından credits atabilirdin![]()
Rica ederim, iyi oyunlarteşekkürler
şuan deniyorum ban riski nedir acaba?Rica ederim, iyi oyunlar
no ban at allI'm trying now, what is the risk of ban?
Ban riski olabilir fakat çok nadir görülür yani kolay kolay yemezsinşuan deniyorum ban riski nedir acaba?
Ban riski yok UDşuan deniyorum ban riski nedir acaba?
riot çalışanı burda olsa bile oyun içi ismi falan nereden bilecek asfkhasfklNot:skin changer kullanıyorum dersen yersin tabiki onun harıcınde riot çalışanı yoksa burda yemezsin xD
i think riot knows that we are using it xd , but doesnt ban because it gives more players for the game.Not:skin changer kullanıyorum dersen yersin tabiki onun harıcınde riot çalışanı yoksa burda yemezsin xD
xD şaka amaçlı söyledim, iyi oyunlar bişi olursa yardımcı olurumriot çalışanı burda olsa bile oyun içi ismi falan nereden bilecek asfkhasfkl
yes it knows because it has been around for years but it doesn't ban it interestingi think riot knows that we are using it xd , but doesnt ban because it gives more players for the game.
Bunun için teşekkürler!
i feel like injecting midgame is a higher ban risk idk i have been using skin changer before without bans but who knowsyou can inject it in the middle of the game with no problems , i used it before , safe to use
you can change skin in the middle of the game xd
Ban is rarely.i feel like injecting midgame is a higher ban risk idk i have been using skin changer before without bans but who knows