Usb Kulaklık Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sorununu tam olarak anlatsan neleri denediğini söylesen belki yardımcı olurduk

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
DM'den Bana Ulaş Yardımı Olabilecek Videolar Atacağım.

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka bana kalırsa bir tamirciye götürmen en iyisi.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Problem şu arkadaşlar usbli kulaklığımda ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor her türlü ayarı denedim denetim masasından falanda zorladım ama değişmedi sürücüler güncel kulaklığım büyük bir marka değil ama bayadır çalışıyordu 1 ay sonra tekrar denedim gitmiş mikrofon kısmına gelince jack bilgisi yok yazıyor ??? Çözüm var mı atayım mı çöpe ?_
kulaklığını değiştirebilirsin. belki seninde aklına gelmiştir ama internette uygun fiyatlı kulaklık alıp sorunu kökten çözebilirsin

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Problem şu arkadaşlar usbli kulaklığımda ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor her türlü ayarı denedim denetim masasından falanda zorladım ama değişmedi sürücüler güncel kulaklığım büyük bir marka değil ama bayadır çalışıyordu 1 ay sonra tekrar denedim gitmiş mikrofon kısmına gelince jack bilgisi yok yazıyor ??? Çözüm var mı atayım mı çöpe ?_
başka bir kulaklık takıp dene aynı sorunu alıyorsan pc soketinde sorun vardır

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
hocam muhtemelen içinde lehim kopmuştur. tamirciye götürmende fayda var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bendede olmuştu hemde kulaklığı hiç algılamıyordu format attım bilgisayara baktım düzeldi

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Modele göre değişebileceği gibi farklı bir bilgisayarda denerseniz ve çalışıp sorun teşkil etmiyor ise sorun USB porttadır kasanızı değiştirmemizi tavsiye ederim. Ha eğer ki farklı bilgisayarda da çalışmazsa o zaman iade talebinde bulunarak ürünü değiştirip sorun olup olmadığını anlarsınız. Eğer ki hala sorun varsa büyük ihtimalle kulaklığın kalitesizliğinden kaynaklı olacaktır. Iade edip farklı Bit marka kullanmanızı tavsiye ederim.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Genelde bu tür durumların tek çözümü teknik servis

Üye
3 HİZMET YILI
yani çöpe atmak saçma olur bence düzeltme yöntemini bilmiyorum ama 2.elden koyarsan mikrofonsuz omasına rağmen alan olur cebine para girmiş olur en azından

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
cihazın laptopsa wireless kulaklık al ama çöpede atma 2. elden satarsın

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
jac girişinde problem olduğunu düşünmüyorum dostum jac da kaç çizgi var acaba onu yazarsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...