Onaylı Üye
Sorununu tam olarak anlatsan neleri denediğini söylesen belki yardımcı olurduk
kulaklığını değiştirebilirsin. belki seninde aklına gelmiştir ama internette uygun fiyatlı kulaklık alıp sorunu kökten çözebilirsinProblem şu arkadaşlar usbli kulaklığımda ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor her türlü ayarı denedim denetim masasından falanda zorladım ama değişmedi sürücüler güncel kulaklığım büyük bir marka değil ama bayadır çalışıyordu 1 ay sonra tekrar denedim gitmiş mikrofon kısmına gelince jack bilgisi yok yazıyor ??? Çözüm var mı atayım mı çöpe ?_
başka bir kulaklık takıp dene aynı sorunu alıyorsan pc soketinde sorun vardırProblem şu arkadaşlar usbli kulaklığımda ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor her türlü ayarı denedim denetim masasından falanda zorladım ama değişmedi sürücüler güncel kulaklığım büyük bir marka değil ama bayadır çalışıyordu 1 ay sonra tekrar denedim gitmiş mikrofon kısmına gelince jack bilgisi yok yazıyor ??? Çözüm var mı atayım mı çöpe ?_
kıbrısta lehimci bulmak çok zor :d yenisi almak daha az yorucu olur gibi teşekkürlerhocam muhtemelen içinde lehim kopmuştur. tamirciye götürmende fayda var.
yani çöpe atmak saçma olur bence düzeltme yöntemini bilmiyorum ama 2.elden koyarsan mikrofonsuz omasına rağmen alan olur cebine para girmiş olur en azındanProblem şu arkadaşlar usbli kulaklığımda ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor her türlü ayarı denedim denetim masasından falanda zorladım ama değişmedi sürücüler güncel kulaklığım büyük bir marka değil ama bayadır çalışıyordu 1 ay sonra tekrar denedim gitmiş mikrofon kısmına gelince jack bilgisi yok yazıyor ??? Çözüm var mı atayım mı çöpe ?_