Uzman Üye
Ses kartim bozuk mikrafon okumuyo jag girisi olarak usb ses karti alsam işime yararmi bilen cevap atsin
NeanDertHaL' Alıntı:İşinizi görür fakat verim alamazsınız, öyle kaliteli bir ses kalitesi beklemiyorsanız basit 7.1 usb ses kartlarından alabilirsiniz. 8 lira civarı tak çalıştırdır zaten ekstra bir uğraş gerekmez bir çoğunda. Fakat araştırarak alın çoğu da sürücü gereksinimine ihtiyaç duyuyor ve içerisinden gelen sürücülerin bir kısmı da mevcut sistemi desteklemiyor bilginize. Ben sizim yerinizde olsam bütçeniz varsa bir ses kartı araştırması yapardım. Özellikle Creative sound blasterler bu konuda baya başarılı.
efsaneemre74' Alıntı:NeanDertHaL' Alıntı:İşinizi görür fakat verim alamazsınız, öyle kaliteli bir ses kalitesi beklemiyorsanız basit 7.1 usb ses kartlarından alabilirsiniz. 8 lira civarı tak çalıştırdır zaten ekstra bir uğraş gerekmez bir çoğunda. Fakat araştırarak alın çoğu da sürücü gereksinimine ihtiyaç duyuyor ve içerisinden gelen sürücülerin bir kısmı da mevcut sistemi desteklemiyor bilginize. Ben sizim yerinizde olsam bütçeniz varsa bir ses kartı araştırması yapardım. Özellikle Creative sound blasterler bu konuda baya başarılı.
çok teşekkürler haklısın aslında ama saten beni idaren alıcam yada 20 Tl ye buldugum bi ses kartı var normal onuda alabilirm tek korkum işime yaramaz diğe