usb ses kartı alsam olurmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ses kartim bozuk mikrafon okumuyo jag girisi olarak usb ses karti alsam işime yararmi bilen cevap atsin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İşinizi görür fakat verim alamazsınız, öyle kaliteli bir ses kalitesi beklemiyorsanız basit 7.1 usb ses kartlarından alabilirsiniz. 8 lira civarı tak çalıştırdır zaten ekstra bir uğraş gerekmez bir çoğunda. Fakat araştırarak alın çoğu da sürücü gereksinimine ihtiyaç duyuyor ve içerisinden gelen sürücülerin bir kısmı da mevcut sistemi desteklemiyor bilginize. Ben sizim yerinizde olsam bütçeniz varsa bir ses kartı araştırması yapardım. Özellikle Creative sound blasterler bu konuda baya başarılı.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
NeanDertHaL' Alıntı:
İşinizi görür fakat verim alamazsınız, öyle kaliteli bir ses kalitesi beklemiyorsanız basit 7.1 usb ses kartlarından alabilirsiniz. 8 lira civarı tak çalıştırdır zaten ekstra bir uğraş gerekmez bir çoğunda.  Fakat araştırarak alın çoğu da sürücü gereksinimine ihtiyaç duyuyor ve içerisinden gelen sürücülerin bir kısmı da mevcut sistemi desteklemiyor bilginize. Ben sizim yerinizde olsam bütçeniz varsa bir ses kartı araştırması yapardım. Özellikle Creative sound blasterler bu konuda baya başarılı.

çok teşekkürler haklısın aslında ama saten beni idaren alıcam yada 20 Tl ye buldugum bi ses kartı var normal onuda alabilirm tek korkum işime yaramaz diğe

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
http://memoryhackers.org/konu-soru-cevap-bolumu-kurallari-okumazsaniz-ban-yersiniz.mh

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
efsaneemre74' Alıntı:
NeanDertHaL' Alıntı:
İşinizi görür fakat verim alamazsınız, öyle kaliteli bir ses kalitesi beklemiyorsanız basit 7.1 usb ses kartlarından alabilirsiniz. 8 lira civarı tak çalıştırdır zaten ekstra bir uğraş gerekmez bir çoğunda.  Fakat araştırarak alın çoğu da sürücü gereksinimine ihtiyaç duyuyor ve içerisinden gelen sürücülerin bir kısmı da mevcut sistemi desteklemiyor bilginize. Ben sizim yerinizde olsam bütçeniz varsa bir ses kartı araştırması yapardım. Özellikle Creative sound blasterler bu konuda baya başarılı.

çok teşekkürler haklısın aslında ama saten beni idaren alıcam yada 20 Tl ye buldugum bi ses kartı var normal onuda alabilirm tek korkum işime yaramaz diğe

İşe yarar yaramasını da öyle gümbür gümbür bi kalite bekleyemezsin tabi idareten 7.1 usb ler iş görür. En azından yeni bir ses kartı alıncaya kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...