Uyarı hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelerde açacağım konuları , konusuna göre kategorilerde seçiyordum fakat uyarı yediğim için artık ne olur ne olmaz diye genel off topic bölümünde açıyorum bu bölümde konu açınca sıkıntı olmuyor diye biliyorum fakat (her konu için değil) böyle arada sırada uyarı yiyorum yanlış kategoride konu açtığıma dair madem yanlış neden her zaman uyarı yemiyorum yada keyfi uyarı mı atılıyor ? ne zamandır aklıma takıldı sormak istedim gerçi belkide bunları yazdığım ve bu konuyu genel off topic de açtığım için belki de yine uyarı yiyeceğim :D

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Forumda konu paylaşım kurallarına göre atılıyor orda daha detaylı yazıyor keyfi uyarı yok :D

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Mesela bunu soru - cevap kısmına açabilirsin, şuanda yiyebilirsin :D
Kategorisine göre açtığında bir sıkıntı olmuyor, en azından ben uyarı yemedim.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ya biraz değişik o konu bende sevmiyorum yani kısmen insafa kalıyor ben zamanında yanlış konu yerine açanlar vs caps oldumu yazıyordum bana uyarısız uyarı geldi yapma ! diye bende bıraktım uyarı atmaya devam ettiler mevcut durum bu .

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Mesela bunu soru - cevap kısmına açabilirsin, şuanda yiyebilirsin :D
Kategorisine göre açtığında bir sıkıntı olmuyor, en azından ben uyarı yemedim.
Tam olarak link veremiycem konuyu hatırlamıyorum ama bir konuda bir kullanıcı veya admin fazla iyi hatırlamıyorum genel off topic 'de konu açtığımızda otomatik kategorisini modlar ayarlıyormuş bende buna dayanarak yapıyordum artık arada sıra ve en çok buna kafam takılıyor uyarı yiyorum
Post automatically merged:

Forumda konu paylaşım kurallarına göre atılıyor orda daha detaylı yazıyor keyfi uyarı yok :D
hocam genel off topic de konu açtığında otomatik olarak kategorisini birileri ayarlıyor diye biliyorum bu yüzden böyle yapıyorum ve o değilde ben her zaman genel off topic de açıyorum peki neden her konuda değilde bazı konularda uyarı yiyorum (konuların içerikleri aynı değil)?

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle konunun içeriğine bakıcaksın ve açıcağın kategoriye uygun olup olmadığını göz önünde bulundurucaksın.
Daha sonra kategorideki konuları inceleyip kendi konuna benziyorsa doğru kategoridesindir.
Eğer doğru kategoriyi bulamazsan en son olarak genel off topic kategorisinde açarsın ama not olarak en alta "Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim adminlerin taşımasını istiyorum" yazarsan sıkıntı olmaz.
Yazdığım önerileri dikkate almanı tavsiye ederim iyi forumlar :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Dikkat edeceksin açık ve net yoksa hakkında işlem yapılır

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende ayda yılda kez konu açtım pubg ile ilgili. ondada uyarı yedım. daha tövbe açmam :D

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle konunun içeriğine bakıcaksın ve açıcağın kategoriye uygun olup olmadığını göz önünde bulundurucaksın.
Daha sonra kategorideki konuları inceleyip kendi konuna benziyorsa doğru kategoridesindir.
Eğer doğru kategoriyi bulamazsan en son olarak genel off topic kategorisinde açarsın ama not olarak en alta "Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim adminlerin taşımasını istiyorum" yazarsan sıkıntı olmaz.
Yazdığım önerileri dikkate almanı tavsiye ederim iyi forumlar :)
ya peki neden her zaman uyarı almıyorum da arada sırada alıyorum? açık konuşmak gerekirse ben keyfi uyarı aldığımı düşünüyorum

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Discordunu atarsan daha detaylı anlatabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...