Süper Üye
Merhabalar,
Bugün sizlere yeni başlatmış olduğum bir seriyi sunacağım.Bu seride herkesi eleştirebilirim ,lütfen argo içerik kullanmayın.
Her neyse seriye başlayalım...
Konu : Konu Kasma ve Tepkiler
Bir Kaç Örnek :
Çok ilginç,aşırı merak ediyorum acaba bu sır ne gebercem söle.
Ne konu kasması bea,eğleniyok...
Şimdi bir forum kategorisi inceleyeceğiz.[Acaba kaç tane internetten alıntı konu var ?]
Tik işareti olanların %90'ı alıntıdır.[Kalıbımı basarım.]
Şimdi ise yorumların %90'ı :
-Ne konu kasıyon.
-Alıntı yapma m*.
-Bende bu kadar konu açsam bende ultra üye olurum.
-asdjasdjasdkajsdksadjkkasdk [Daha kategoriyi ve konuyu görmeden yorum yapan spamcı reyizler]
-Çok saol işe yaradı.[Çoğunluğuna yaramıyor ama sırf yorum yapmak için böyle şeyler yazıyorlar.]
Ve tahminen bu konuya :
-Sen niye konu kasıyon.
-Öyle olsun vs.
Böyle yorumlar gelecek olabilir ama ben daha bu seriyi ilerleteceğim.
Burada anlıyoruz ki forumda konu kasma ve kötü yorum tepkileri çok fazla.Tabii diğer forum kategorilerini incelesek bu sonucun 6 katı bile çıkabilirdi.Çoğunluğu zaten alıntı yaptığını yazmıyor.Yazsa bile bu kötü yorum atan kişiler ne konu kastın,konu kasıyor vs. bitmeyeceğe benziyor.
Ben eleştirmemi yaptım ve bu kadar...
Bugün sizlere yeni başlatmış olduğum bir seriyi sunacağım.Bu seride herkesi eleştirebilirim ,lütfen argo içerik kullanmayın.
Her neyse seriye başlayalım...
Konu : Konu Kasma ve Tepkiler
Bir Kaç Örnek :
Çok ilginç,aşırı merak ediyorum acaba bu sır ne gebercem söle.
Ne konu kasması bea,eğleniyok...
Şimdi bir forum kategorisi inceleyeceğiz.[Acaba kaç tane internetten alıntı konu var ?]
Tik işareti olanların %90'ı alıntıdır.[Kalıbımı basarım.]
Şimdi ise yorumların %90'ı :
-Ne konu kasıyon.
-Alıntı yapma m*.
-Bende bu kadar konu açsam bende ultra üye olurum.
-asdjasdjasdkajsdksadjkkasdk [Daha kategoriyi ve konuyu görmeden yorum yapan spamcı reyizler]
-Çok saol işe yaradı.[Çoğunluğuna yaramıyor ama sırf yorum yapmak için böyle şeyler yazıyorlar.]
Ve tahminen bu konuya :
-Sen niye konu kasıyon.
-Öyle olsun vs.
Böyle yorumlar gelecek olabilir ama ben daha bu seriyi ilerleteceğim.
Burada anlıyoruz ki forumda konu kasma ve kötü yorum tepkileri çok fazla.Tabii diğer forum kategorilerini incelesek bu sonucun 6 katı bile çıkabilirdi.Çoğunluğu zaten alıntı yaptığını yazmıyor.Yazsa bile bu kötü yorum atan kişiler ne konu kastın,konu kasıyor vs. bitmeyeceğe benziyor.
Ben eleştirmemi yaptım ve bu kadar...