Uyku problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır saat gece 3 ten aşağı uyumuyorum. Aramızda uykusuzluk problemi yaşayanlar varmı? Varsa nasıl çözdüler önerilerinizi bekliyorum.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
örnek bugün hiç uyuma dayan ve akşam 11 12 oldumu yat uyku düzenimi böyle düzeltmiştim en son

Üye
7 HİZMET YILI
örnek bugün hiç uyuma dayan ve akşam 11 12 oldumu yat uyku düzenimi böyle düzeltmiştim en son

Evet bunu bir kaç baykuş arkadaşımda tavsiye etmişti ama denememiştim enerjimi harcayamiyorum dışarı çıkamadığımızdan dolayı haliyle insan sabahlara kadar oturuyor. Bugun dedigini deneyeceğim önerin için sağol dostum.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yatmadan önce kahve felan içiyorsan içmemelisin onlar uykunu kaçırır. Akşama doğru peynir, süt ve süt ürünlerini tüketmelisin ki onlar uykunu getirir. 1 gün boyunca hiç uyumayıp gece erken yatıp, sabah normal saatte kalkarsan büyük ihtimal uyku problemin düzelecektir.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende uyku problemi çekiyorum bunun için sana en iyi önerebileceğim şey bitki çayı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yani, en basit yöntem 2 gün boyunca uyumayıp gece 10 da yatmaktır başka türlü karantina döneminde halledebileceğini sanmıyorum

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Önceleri 6 ya kadar uyumazdım öğlende 3 de kalkardım. Bunu nasıl düzelttin dersen Askere gittim geldiğimde düzelmiştim.Artık gece 2 de uyuyorum sabah 10 da kalkıyorum güzel bişi

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

kesinlikle bende böyle çözmüştüm, yaklaşık 3 hafta aynı senin dediğin gibiydim. İşe başlamadan 2 gün öncesi böyle yaparak düzene girdim.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Evet Oluyor Çünkü Bu Dönemde Hemen Hemen Herkesin Bozuldu Çünkü Mesela Yasak Oluyor Gitmiyorsun Yorulmuyorsun Uyku Tutmuyor Eskiden 12 Yatan Ben Şimdi En Az 1 2 Yatar Oldum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ben yaşadım dostum uyku apnesi dedikleri bi şey var verimli uyuyamadığın için uyuyamıyorsun ve sürekli de uykulu oluyorsun zamanında elazığ devlet hastanesinde bana bi test yapmışlardı normal uyku rutinini yapıyorsun seni bi odada uyutuyorlar evdeymiş gibi baya gecelikle filan gidiyorsun kalp atış hızını nefesini vs her şeyi ölçüp ona göre tedavi ediyorlar bi hastanaye gitmeni öneririm bence ihmal etme uyku kutsal ve önemli bi şey.
Not : Ben gittikten sonra ilaç ve breathe right kullanarak daha düzenli bi uyku hayatına geçtim

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
yoğurt ye uykuyu getirir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Benimde böyle sorunum vardı 2 ay önce spora başladım ve bu sorunlarım ortadan kalktı sanada tavsiyem spora başlaman olur galiba bütün günü hareketsiz geçirdiğin için böyle oluyor olabilir kendine bir uğraş bulman sorununu çözecektir bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
1 gün boyunca uyuma yat akşam 10 gibi sabahta 8 gibi kalk akşam da erken yat tm düzelir

Üye
5 HİZMET YILI
kanka evde spor yap enerjini atamıyosan 1 2 ye kadar dayanamayıp uyuya kalırsın tavsiyem 10 veya 11 gibi uyuya kalırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bu uyku olayını karantinada zor duzeltirsin kardeism ama uzun süre uyuma düzelirsin

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Knkam bende sabahlıyorum nasıl çözdüm şöle diyim hiç uyumucan Akşam saat 9 10 kadar dayancan bi şekilde kahve vb iç 9 10 da yat akşam sabah 8 de ayaktasın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Genellikle şöyle olur kendimden biliyorum 24 SAAT boyunca uyumazsın ve sonucunda akşam erken uyurum ve yarın erken kalkarım diyorsun ama öyle olmuyor yatıyorsun sabah uyanıyorsun akşama kadar bilgisayar başında veya evde takılıyorsun ve dinç ve sağlam oluyosun yorgunluk vb olmadığı için uykun gelmiyor bir işte çalışıyor olsan veya yorulucak bir iş yapsan düzelir merak etme :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
I had the same problem some months ago because it was our bodies adapted sleep cycle and that when we try to change it (sleep time) body thinks it is not the time to sleep
try going to bed 15 minutes earlier everynight and get up 15 minutes earlier every morning.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...