Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aylardan beridir daha kötü haldeyim sabaha karşı yatıyorum ve yine erken kalkmam gerekiyo 3 saat falan uyuduktan sonra tekrar uyanıyorum öğle vakti ikindi gibi tekrar uyuyorum sonra.
ama 1 gün uyumayıp akşam 11-12 gibi uyursan düzelir ben bilerek düzeltmiyorum
Evde oturduğun süreye bağlı, Mesela Asmr videoları izliyebilirsin mesela normalde kaçta yatıyorsan (gece 3 ten bahsetmiyorum) mesela 12 gibi o saatler ile yatabilirsin. ben öyle düzeltmiştim
Ayrıca uykusuzluk sorunlarım vardı. Çözümüm sağlıklı bir rutine sahip olmaktı. Ayrıca yatmadan iki saat önce cep telefonları ve bilgisayarlarla uğraşmayı bıraktım. Ve bir saat sonra aklımı yoracak bir kitap okumak için yatağa gittim ve böylece rahat uyuyabilirim
Eskiden sabah 5 kadar durur öğleye kadar uyurdum o yüzden uykuyu düzene sokmanın yolu fitnes akşam 10-11 gibi uyuyorum sabah 8-9 gibi kalkıyorum ama corona yüzünden yine sabahın 3 kadar duruyorum
Benden sana tavsiye bilgisayarın parlaklılığını fulle ışığı kapat gözlerin otomatik kapanmaya başlıcak sonrada camı aç soğuk olsun yorganını çek üstüne ve gözlerini kapat en rahat böyle uyursun bence
aslında bu psikolojik diye düşünüyorum o yüzden bence yatağa uzandığında telefon almak yerine kitap okumayı dene ister istemez gözlerin yorulacak ve uykuya dalacaksın
kafanı boşat sadece rahatla youtube de uyku getiren rahat hissettiren müzikler var
Bir uyku hapi + 18 saat ayakta kal çözülür 18 saat ayakta kaldım birde uyku hapı aldım 2 günde sorunum çözüldü denemeni öneririm ama hapi 36 saatte 1 al sıkıntı olabilir