Uyku problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bende yaşıyordum 1 gün hiç uyumadım ertesi gün erken saatlerde yatarak yeni düzen oluşturdum

Uyumadan önce yatakta telefona bakıyosanda bakma

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bendede aynıydı şimdi uyku düzenimi ben kontrol ediyorum bunuda ben genelde sabah 1 2 kere kalkar sonra geri yatarım saat 8 10 gibi 12 14 gibi eğer bundan sonra erken yatıp erken kalmak istersem 8 10 gibi kalkar yatmazdım eğer biraz geç erken yatıp erken kalkmak istersemde 12 14 gibi kalkardım yatmazdım
böyle uyku düzenimi kontrol ederdim ve bunu bir kere yaparak uyku düzenini yerine getirebilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
capitalism consumes us friends, the competition to be better consumes us friends

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
geç yatıp geç kalkıyoruz düzen değişti

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben film izleyerek uyuyorum öylede alıştırdım kendimi. yada erken saate alarm kuruyorum akşam tekrar uyuyorum :) böyle dene.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
i say this time and time again, go get milk and warm it up! babies get tired from warm breast milk, you will too! when milk is warm it releases some sort of compound that makes humans drowsy.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sabahlamak iyidir be aga
Post automatically merged:

o güneşin doğuşunu izlemek gibisi yok

Üye
10 HİZMET YILI
seni geren ve uykunu kaçıracak şeylerden uzak durmanı sosyal medyadan bi nebze olsun uzaklaşmanı önerebilirim bunların haricinde gazlı içeceklerden de uzak dur baya uyku problemi yapıyolar bide uykunu düzeltmen için uyanık kalmak yerine uyku saatini iyice zorlamanı da önerebilirim 3 degil de 5 te yatmayı dene sonra 7 de sonra 10 da sonra 12 de felan biraz zaman alır ama denemeye deger :)

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
spor yap hocam enerjini harcana yorulunca uykun gelir

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I'm also the type to not fatigue due to exercise unless done excessively to the point where I can't move.
might wanna try just spending the night for 24 hours. Then sleep at a reasonable time

Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben yaklaşık 3 4 aydır 4 5 de yatıyorum huzursuz bir uyku sürecinden sonra sabah saat en geç 8.30 9 da ayaktayım :(

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
uyumak istiyosan karnını iyice doyur aç sevdiğin chill izlenebileccek birşeyler al yanına süt yada ayran vur kafayı tertemiz uyursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...