Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bendede aynıydı şimdi uyku düzenimi ben kontrol ediyorum bunuda ben genelde sabah 1 2 kere kalkar sonra geri yatarım saat 8 10 gibi 12 14 gibi eğer bundan sonra erken yatıp erken kalmak istersem 8 10 gibi kalkar yatmazdım eğer biraz geç erken yatıp erken kalkmak istersemde 12 14 gibi kalkardım yatmazdım
böyle uyku düzenimi kontrol ederdim ve bunu bir kere yaparak uyku düzenini yerine getirebilirsin
i say this time and time again, go get milk and warm it up! babies get tired from warm breast milk, you will too! when milk is warm it releases some sort of compound that makes humans drowsy.
seni geren ve uykunu kaçıracak şeylerden uzak durmanı sosyal medyadan bi nebze olsun uzaklaşmanı önerebilirim bunların haricinde gazlı içeceklerden de uzak dur baya uyku problemi yapıyolar bide uykunu düzeltmen için uyanık kalmak yerine uyku saatini iyice zorlamanı da önerebilirim 3 degil de 5 te yatmayı dene sonra 7 de sonra 10 da sonra 12 de felan biraz zaman alır ama denemeye deger
I'm also the type to not fatigue due to exercise unless done excessively to the point where I can't move.
might wanna try just spending the night for 24 hours. Then sleep at a reasonable time