Uyku problemim var uyuyamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tavsiye vereyim yattığında telefonu vs herşeyle ilgilenmeyi bırak gözlerini kapat 10 dakika sonra uykudasın :D yani anlayacağın hiç birşey ile ilgilenme dostum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
go on longer walks and even try to run fast or do cycling or anything that makes your heart rate rise and stop using devices 2 hours before going to sleep

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çoğu kişinin tavsiye ettiği gibi bende yorulmanı tavsiye ediyorum yani gerçekten kendini sağlam yorarsan uyku saat 11 e ulaşmadan kendini yatakta bulursun eğer kendimi yoramıyorum diyorsan 1 sürahi ayran veya süt iç direk yatarsın . :D

Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Lanet olsun, bendede aynı sorun var kafamı yastığa koyunca 2 - 3 saat geçmeden uyuyamıyorum :/

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oda da wıfı tarzında bıısey varsa tablet telefon kı bunlar ultravıyole yaydıgı ıcın uykuyu etkıler gec uyanmak beslenme seklı daha b suru sey etkıler krdes. kendını dınleyıp kafanı bosaltıp nefes ve goz egzersızlerı ıle bu zamanı dusurebılmen mumkun

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Uyurken çok ilgini çekmeyecek belgesel tarzı şeyler izlemeyi dene , en öyle yapıyorum , öyle mal mal izlerken uyuya kalıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sabah 6.30da uyanıp işe gidip akşam 7 de geldiğinde öyle uyumama gibi bir lüksün olmuyor kankam .d

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende bu sorunu yaşıyordum gerekli enerji harcayamadığın için bu yolla vucut yorulmuyor. 1gün boyunca uyumadım saat gece 10 gibi uyudum düzene soktum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bendede oluyodu ama gün içi yatmadığımda akşam uykum gelip yatıyodum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ben 6-7 yıldır yaşııyodum bu sorunu psikiyatriste gittim tanı koyuldu şimdi xanaxla ayakta kalmıyorum :doge::doge::doge:

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kankam uyku sorunu bende de var banada yardimci olun uyuyamıyorum kafamı yastiga koyuyorum ama uyuyamıyorum bir türlü

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum uyku düzenine önem göstermelisin bu durumdan gerçekten şikayetçi isen uykun geldiği an uyumalıydın beynin o an uykuya dalmaya girerken sen onu geri itersen bir süre sonra ona alışacaktır ayriyetten uykum yok uyumak istiyorum dersen de internetten hoşuna giden izlerken seni rahatlatacak video içeriği bulup onları izleyerek uykuya dalabilirsin ben mesela öyle yapıyorum genelde bıçak - balta making - restoration videolarını izlerken uykum geliyor ve direk bilgisayar önünde uyuduğumu bilirim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yemek düzeni oluştur kendine belirli saatlerde ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...