Uykumu alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𝕆ℙ𝕀𝕌𝕄
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Gece 11-12 arası yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum zor uyanıyorum, Gün içinde sürekli esniyorum bazen dalıp gidiyorum kafam bir yerlerde oluyor bu da işime yansıyor. Akşam 6 da e vde oluyorum yemekten sonra hemen uykum geliyor lakin uyusam ayrı dert uyumasam ayrı dert çünkü uyursam o günüm boşa geçmiş olacak bunu da istemiyorum en azından bilgisayara oturayım diyorum zar zor oturuyorum direkt kafa sürekli uyku da zevk alamaz oldum hayattan taktikleriniz falan var mı? Artık dinç tutan uyuşturucu falan almayı düşünüyorum...
Reis arastirmalarda telefonun yaydigi mavi isiklardan dolayi gozun zihne gunun sabah oldugunu soyledigini duydum. Yatmadan 1-2 saat onceden telefon televizyon pc gibi elektronik aletlere bakmamayi deneyebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Ben çalışıyorum kral hedeften kastın nedir tam anlayamadım açar mısın biraz?
amaç yani. çok istediğin birşey olması laızm ve uğruna her gün gerçekten isteyerek çalıştığın bir şey. böylece sorun azalmış belkide kalkmış olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam zaman zaman gelip geçici olabiliyor bu tarz şeyler. Ne kadar zamandır bu durumu yaşıyorsun. İlaca falan başvurmadan önce bir süre kendin çözmeye çalış ki arkadaşların dediği gibi bir sürü yan etki var o ilaçlarda.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
amaç yani. çok istediğin birşey olması laızm ve uğruna her gün gerçekten isteyerek çalıştığın bir şey. böylece sorun azalmış belkide kalkmış olur
knk sorun da orda işte hiç bir isteğim amacım veya gayem kalmadı umudum kalmadı sırf yaşamak için yaşıyorum belki ileride kısmetimiz açılır da daha iyi bir hayat yaşarız o zaman belki amacım olur lakin şuan hiç bir amacım yok ailem zorlamasa çalışmam bile ne paraya ne bir şeye isteğim de yok gönlüm de

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gece 11-12 arası yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum zor uyanıyorum, Gün içinde sürekli esniyorum bazen dalıp gidiyorum kafam bir yerlerde oluyor bu da işime yansıyor. Akşam 6 da e vde oluyorum yemekten sonra hemen uykum geliyor lakin uyusam ayrı dert uyumasam ayrı dert çünkü uyursam o günüm boşa geçmiş olacak bunu da istemiyorum en azından bilgisayara oturayım diyorum zar zor oturuyorum direkt kafa sürekli uyku da zevk alamaz oldum hayattan taktikleriniz falan var mı? Artık dinç tutan uyuşturucu falan almayı düşünüyorum...

deep sleep diye bir ürün var bende aynı şekil şeyler yaşıyordum dene belki iyi gelir​

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var sabahlıyorum uyku düzenim çöp oldu iyice merak etme sende düzeltirsin planlama yap dostum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben de 3 gündür akşam 8de yatıp gece 12de kalkıyorum 4 saat uyuyorum günde geceleri hiç uyuyamıyorum

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
düzenli uyursan uyandıktan sonrada sade bir kahve içersen uykun gelmez hemen ben öyle yapıyordum

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
akşamları geç uyuma erken uyu

Üye
3 HİZMET YILI
uyumadan önce peynir gibi şeyler yemeyi dene uykun gelecektir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka ilaçlar var istersen bir doktora git zaten sana yardımcı olurlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
uyku goz bandi ve uyku ilaclari yada uyku geitren caylar. en onemlisi doktora danisman.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim yapcak bişi yok

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Daha da erken yatmaya çalış o zaman

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
buna gore6-7 saat uyuyosun bence ıdealın 1 saat altında kendını bıraz daha zorla daha ıyı olur hemen kalkma ve kahve ıcme

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Benimde böyle bir sorunum vardı "Ansiox" diye bir ilaç kullanmıştım uykum düzene girdi ve uykumu almaya başladım. Bir de sağ tarafına yatarak uyu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Streslimisin o gün moralini bozan bir şeymi oldu? yada depresyondamısın bunlar banada oluyordu her şeyi bir kenara bırak birazcık kendine odaklan kendini üzecek şeyler arama kendine önem ver mesela evde temizlik mi yapılması gerekiyor sen yap yada dışarı çıkıp bir yerlerde otur arkadaşlarınla gez yada spora gidebilirsin fit güzel bir vücudun olur yemene dikkat et düzensiz dengesiz beslenmede böyle sorunlar yaratabilir dediklerim fazla gelebilir ama yapmaya çalış hem sıkılmazsın ve bilgisayara ara ver

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben de alamiyorum tek çare hap kullanmak sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...